folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Eragon E-Book [İstek]

Eragon E-Book [İstek]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

Mürid(e)ler belki biliyorsunuzdur, Christopher Paolini tarafından yazılmış, Yüzüklerin efendisi vari bir kitap Eragon. Genç bir çiftçi çocuğun kimsenin çıkmaya cesaret edemediği lanetlenmiş Spine dağlarında avlanırken bulduğu mavi büyükçe cilalanmış bir taşı bulmasıyla başlıyor hikayesi. Normal hayatına devam ederken elflerin kaybettiği bu taştan bir gece mavi bir ejderha çıkıyor, ve Eragon bu ejderhaya dokunduğu anda ikisinin hayatı birleşiyor ve hikaye de akıp gidiyor...

Neyse daha devam ederdim ama şimdi daha önemli bir amaçla açıyorum bu konuyu, okuyanlar bilir demek istemiyorum çünkü bir kere kaptırdığınızda kendinizi aynen devam ediyorsunuz farketmeden ayrıntıları ama Türkçe kitabı çevirisinden ötürü pek sevemedim, trilogy(üçleme) yi bitirdim ama fazla kırpılmış, önem içeren cümleler hoyratça önemsenmeden berbat edilip öyle yazılmış falan filan... (isteyenler ilk 3 chapter[bölüm] ü bu adresten okuyabilir, pdf formatındadır: http://www.alagaesia.com/eragon.htm)

Benim isteğim bu üç kitabın ingilizce yani orjinal E-book larının bulunabilmesi,  araştırdım ancak elde edemedim, acaba elinde olan uploadlayabilir mi? Bulduktan sonra bu konuyu değiştirip tam bir tanıtım yazısı yazacağım :) Teşekkürler herkese :)

Çok sıkılıyom
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tasslehoff
    tasslehoff's avatar
    Erkek

İnternetten falan araştırırım, olmadı arkadaşta 3 kitabıda mevcut. Ondan alır kendim tarayıp paylaşırım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bryce
    Bryce's avatar
    Erkek

4. kitapta çıkmış inheritance :)

RESPECT !
Toplam Hit: 2012 Toplam Mesaj: 3