folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Erasmus İktisat Polonya

Erasmus İktisat Polonya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkdaşlar düşünüyorum polonyaya gitmeyi gerçi bölüm slovak ve çek cumhuriyetinede gönderiyo siz ne önerirsinzi bilmemde ben zaten 2 yıl uzattım okulu.

şimdi bir arkdaş var biyoloji bölümünde o gitti geldi.polonyaya.

adam diyorki sınavlar bahane gezzmeye gidiyorsun ordaki hocalar bunu bildiği için kasmıyo vize finaller önemli değil adam çoğunda öcev eriyo biraz bakarsan yaparsın ama ders bırakmazsın diyor.

varmı daha önce giden yani uzatma ihtimali gündemde yok ise kesin gidicem yoksa oturup okulu bitiricem artık ne bu be 23 bitti 24 e giricez bitiremedik hala

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

hangi bölümler gidebiliyor erasmusla yurt dışına mesela türk dili edebiyatı okuyanlaarda gidebiliyor mu

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

ewt diye  biliyorum.

fakat burda aldığın aynı dersi yada denk gelen dersi vermek zorundalar diye biliyorum. türk dili ile ilgili dersi biraz zor gibi görünüyor fakat tam ayrıntıda bilmiyorum.

üniversitenin web sayfasında erasmus diye arat anlaşmalı üniversiteler hangi bölüm hangi ülkelere yolluyor bakabilirsin

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek

hoca sınavlar boş olayına inanma, ben şuan fransadayım eczacılık okuyorum bizim sınavlarımız o kadar  da boş değil, kendi bölümünden daha önce gidenleri bul, onlara sor, birde ortalaman ve ingilizce sınavı var, seneye gitmek isteyenler için olan sınav tarihi birçok üniversite de bitti, yani gidebileceksen bile 2 sene sonra gidebilirsin. ama araştır tabi her üniversitenin sistemi farklı

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes2388
    enes2388's avatar
    Erkek

mühendislik için konuşursam polonya da derslerin rahat verildiğini duydum ben de, ama yine de senin bölümün için giden arkadaşları bulup sorman daha sağlıklı tabi 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

ben bu yılda değil seneye 2. dönem düşünüyorum zaten. 

ingilizce ve ortalam olayından hbaearim var.

dostum senin bölüm eczacılık o meselğin pek şakası olmaz size nomral.

bizim bölüm genelde teori üzerine okursun okkursun makro mikro envanter sonra bankada para sayarsın.

o yüzden sizinki gibi satır satır bilgi hayati bilgi diye birşey yok.

en iyisi sizin dediğiniz gibi öncekilerden bulmak.

bir arkdaş var onun arkdaşı 3 yıl önce gimiş adam ortalamayı 3.90 a çıkarıp gelmiş:) burdan daha kolaydı diyormuş

Toplam Hit: 972 Toplam Mesaj: 6