folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder ERD Commander (Çöken Sistemden Dosya Kurtarma Ve Dahası...)

ERD Commander (Çöken Sistemden Dosya Kurtarma Ve Dahası...)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Hocalar uzun zamandır kullanıyorum elime hf geçti hemen upload ettim kullansın müritler diye. Program sadece dosya kurtarmıyor daha pek çok işlevi var ilk videoda yazıyor. Programın 2007 versiyonu dolanıyor ama Microsoft bu programı satın aldı ve en son çıkan 2005 versiyonu ve başka çıkmadı ortalıkta dolanan 2007 versiyonu yalan.

erd%20commander%202007

Windows Xp de unuttuğumuz şifreyi ERD Commander Programı ile nasıl değiştirebileceğimizi izleyin.

Microsoft un 2006 yılında satın aldığı Winternals firmasının ürünü olan ERD Commander 2007 ile unuttuğumuz Windows Xp kullanıcı şifresini nasıl değiştirebileceğimizin videosunu seyredin öğrenin.

ERD Commander 2007, CD'den grafik arayüz ile açılış yaparak sisteminizi kurtarmanızı sağlayan bir sistem programıdır. ERD Commander 2007 ile sistemi çökmüş bilgisayarınızı açabilir, ve size gereken bütün araçları kullanarak sisteminizi kurtarabilirsiniz. Program ağ ayarlarınızıda otomatik olarak alğılıyabiliyor, enteğre edilmiş Firefox browser ile internete girebilirsiniz. Windows üzerinden şifrelenmiş ve erişemediğiniz, silemediginiz klasörlere erişebilir silebilir, unuttugunuz kullanıcı şifrelerini resetliyebilirsiniz. 

Herhangi bir nedenden dolayı açılmamakta ısrar eden sistemleriniz için teşhis ve tedavi uygulaması. Unutulan şifrelerde çözüm...

Pc’nizi boot edip bir işletim sistemi gibi CD’den açabilir ve dosyalarınıza ulaşabilirsiniz...Admin şifrelerini rahatlıkla bulabilir ve değiştirebilir firefox explorer ile internete bağlanabilir tüm verilerinizi rahatlıkla kurtarabilirsiniz. İndireceğiniz 52.55 mb’lık rar dosyası içinden yaklaşık 155 mb lık bir iso dosyası çıkacaktır. Bunu CD ye iso olarak yazdırın ve PC nizi cd’den boot edin.

En güzel yanlarından biriside xp ortamındaki gibi rahatlıkla mouse kullanabilir ve partition’ları görebilirsiniz...

Şiddetle tavsiye edilir. Her PC kullanıcısının elinde olması gereken bir yazılım....BİR GÜN KESİNLİKLE LAZIM OLACAKTIR

http://www.youtube.com/watch?v=gfzEDIbml9A&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=cbSLhsqINac

http://www.youtube.com/watch?v=BUnbwsyzupk

CD ye yazdırın isoyu cd takın yeniden başlatın boot an başlatacak. 

Link şifresiz

http://hotfile.com/dl/118037697/6b378ec/ERDCommander2005.ExpirE.TBT.zip.html

Linkde kar amacı gütmüyorum zira hesap pshingle alınmış bir hesap kimbilir kimin :S

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

erd commander gerçekten iyidir. çok kez acil yardımıma yetişmiştir.fakat içindeki yazılımlar xp döneminde kaldı bildigim kadarıyla en son 2007 de çıkmıştı.yine yardımcı araçların bi çoğu çalışır ama şifre sıfırlama vs. windows 7 de iş görmez.

elimin altında hep bulunur erd commander ve hiren    cd leri :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Yukarı dedim lazım olan biri çıkar belki :)

"bea"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

bayağı iyi, çizttirelim indirelim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

2 yıldır kullanıyorum çok işime yaradı

Yol Güzeldir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hiren's BootCD 13.2

bunu kullanıyorum ve hiç bi sorun yaşamadım.. içerisinde onlarda işinizi görecek programda mevcutttur...

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
Toplam Hit: 4074 Toplam Mesaj: 6