folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Erdoğan: Belge Yok İran: Fotoğraf Var

Erdoğan: Belge Yok İran: Fotoğraf Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    LÜTFEN TAMAMINI OKUYUN ARKADASLAR..

İran Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Genel Sekreteri Ali Laricani’nin, "ABD’li askeri komutanlar Musul ve Kerkük’te PKK’lılarla görüştü." açıklamasının ardından belge tartışması yaşandı.

Başbakan Tayyip Erdoğan, "Söylendiği doğru; ama belge yok" dedi. İran kaynakları ise görüşme fotoğrafları, telefon kayıtları ve diğer belgelerin Türkiye’ye teslim edildiğini söylediler.

ABD YALANLADI

Türkiye’yi ziyaret eden Laricani, İran Elçiliği’nin önceki akşam onuruna verdiği yemekte, "ABD madem terörizmle mücadele ediyor, o zaman Musul ve Kerkük’te niye PKK’lılarla görüştü. Bu görüşme askeri komutanlar düzeyinde oldu ve bir ay önce yapıldı. Bilgilerini Türkiye tarafına verdik" demişti.

Bu sözlerin ardından ABD Büyükelçiliği’nden dün yapılan açıklamayla Laricani’nin iddiaları yalanlandı. Başbakan Erdoğan da dün TBMM’de, "Laricani, ABD ile PKK’lıların görüştüğünü açıkladı. Bununla ilgili belge de verildi mi?" sorusuna, "Söylendiği doğru; ama belge yok. Belge falan verilmiş değil" cevabını verdi.

İRAN: BELGE VERDİK

İranlı bir kaynak konuyla ilgili Türk tarafına fotoğraf, telefon görüşmesi kayıtları ve başka belgeler verildiğini söyledi. Bu kaynak PKK’lılarla görüşen ABD’linin üst düzey bir komutan olduğunu da sözlerine ekledi. Aynı kaynak, PKK ile mücadele konusunda samimi olduklarını belirterek şöyle konuştu:

YIĞINAK NEDEN

"Biz PKK kamplarını bombalayarak onlara bir nevi ültimatom verdik. Şimdi beklemeye başladık. Beklememizin nedeni de Türkiye ne yapacak? Türkiye bölgeye 240 bin asker yığdı. Ama ne yapmak istiyor, anlayamadık. Bu kadar askere karşın sadece 5 PKK’lı öldürüldü. Oysa bizim teslim ettiklerimizin sayısı 54, bir o kadar da Suriye teslim etti. Beklediğimiz ortak bir operasyon falan değil, ama ABD’yi bölgede etkin önlem almaya zorlamak."

PAZARLIKYAPIN

"Bakın biz bile ABD ile yaptığımız temaslar sonucunda, Kuzey Irak’ta varlıklarını sürdüren Halkın Mücahitleri örgütünün militanlarını silahsız hale getirdik. Türkiye bunu neden yapamıyor? Türkiye’nin burnunun dibinde PKK üsler kuruyor ortada önlem yok. Türkiye burada bir şeyler yapabilir. Bunun için de öncelikle ABD ile çok ciddi pazarlık yapmak gerekli.

kaynak: Hurriyet

BU ADAM BAŞIMIZA BÜYÜK ÇORAP ÖRÜYOR...

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bu devlet adam olmaz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bossie
    bossie's avatar
    Dişi
    THT2005 demişki;BU ADAM BAŞIMIZA BÜYÜK ÇORAP ÖRÜYOR

bende diyorum ki çorabı ördü giydiriyor da bizim haberimiz yok :(

bu vatan bizimdir bizim kalacak!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    upss var bi boklama bu işte kokusu çıkar yakında durun bakalım savaşamı gircez acaba

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lost_dream
    lost_dream's avatar
    Erkek
    abd liler öcalanı verdikleri gibi yarın 3 - 5 pkk lıyı teslim eder bizimkilerde şöyle ektik böyle biçtik diye hava atarlar

Tüneli kaçmak içinmi kazmışlar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    abü birincisi hiç demeyin abd nin türkiyeye savaş açmaya götü yemez felan. abd bu bi sebep bulur iki ittifak kurar dalar türkiyeye. hadi kara ordumuz mu çok süper fevkalade, adam havadan bombalar her bi tarafı a.q. çok güçlü füzelerimiz uçak savarlarımız var sanki !

bir diğer husus bu a.q.dumun tayyeap'iniin göt yemiye. teyyeap çok fazla abd nin tersine giderse suiqast girişimiyle devrilir ya da bazıları gibi hastalanır ve hastalıkan ölür(!)

son olaraktan türkiye nin iran rusya ile bir ittifa söz konusu olursa dünya saavaşının eşiğine gelinir bu kesindir. ve böyle bir ortam ayrılıkçıların fevkalade işine gelecektir. sonuçta savaş bu cepheyemi bakacaksın ayrılıkçılar isyancılarla mı uğraşacaksın ?

kendinize ayığ olunuz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CHaRMaNDeR
    CHaRMaNDeR's avatar
    Erkek
    Alıntı:

evet var.

Düşünüyorum, o halde varım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    BENCE
    türkiye ile rusya ittifak yaptıgı an dünya savaşı başlar.Kazanan Taraf Türk tarafı olur...
    ABD havadan bombalar diyen arkadaşımız nereyi bombalıyo? ne kadar bombalıyo? bi düşün koskoca Türkiye dağlar taşlar bu toprakları bizden iyimi bilecekler...Çok iddialı olacak ama havadan hiç bi sikim yapamazlar...Dogal savunma var ilk başta.Anca sivilleri bombalar abd de ancak onu yapar.
    Bir diger konuda 240 bin TSK mensubu oraya gitti ama hiç ses yok.Ne yapıyor bu askerler orada bilinmiyor.Çıt çıkmıyor.AMA bence sebebinin kokusu yakında çıkar.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    ABD türkiyeye girsin dünya savaşı çıkar bundan %100 Eminim..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    Turkiyeye bir saldiri olsa sandece orduyu degil tum sivilleri oldurmesi gerekirki Turkiyeyi ele gecirsin suna inaniyorumki hersivil ulkesi icn savasacaktir ama o kulagi kupeli soyete bebellerini bilemem

2ci si avrupadaki Turkler kesinlile ayklanir yani bir cogu ayaklanir cunku burda oyle vatan severler varki Turkiyeden uzak durmanin ozlemiyle oyle birlesmiski hic biri olumu gormeden ayaklanir saldirir sahsen ben yaparim

dediginiz gibi uzuluyorum ulkemiz oyle bir hale gelmiski bir birimiz vurar soyar hale gelmisiz bu vatandaki herkez birbirinin kardesidir ve herkezin anasi babasi dedesi benimde anam benim de babam dedemdir onlara nasil laf atabiliyorsak oyle olmusuzki avrupa amerika ozentisi icimiz oyle sarmisiz ki sanki bi boq varmis gibi her cumlede yabanci bir cumle kullaniyoruz turkceyi bile unutuyoruz ya
    arkadas yaziyor bana benim ark lari gordum dun ark nedirya arkadas demiyor benim ark diyor halla halla nerelerinden uyduruyorlarsa daha cins cins sozcukeler adamlar dilimizi kulturumuz yozlastirmaya baslamislar bile yolda bir yasli bayan dusse yigilsa yere cogu ama n bana bakar ayiplarlar gulerler diye ellemez bile arkadaslar aklimizi basimiza alalim

bastigin yerleri toprak diyerek gecme tani dusun altinda binlerce kefensiz yatani

bu vatan icin olurum laf olsundiye degil gercekten diyorum bunlari hava olsundiye anlatmicagim oyle sanmayin lutfen

ben belciakda kaliyorudm tam pkk li yandascisi heryerde dernekleri var ipnelerin pkk lilarin yani ama ulke buna goz yumuyor hatta destekliyor biryandanda biz terore karsiyiz diyor su anda hollandadayim cunki ordan kactim cunki ya vurulacak ya hapse gircektim biz bir gurup kurmustuk vatan severler diye ne sagci ne solcuyduk nede asiri dinci sadece vatan sevrdik :) hergece pkk li itleti yakalayip dovuyorduk agizlarini burunlarini kiriyorduk bizde tabi bazen zarar goruyorduk hatta derneklerini bile basmistik birkeresinde sirf bunu suyuzden yapmistik bir arkadasimizi pkk li itler bir kah vede dovmustur ve hic kimse bir sey dememisti bizde yediremedik hepsini dovmeye basladik iste

birun bir discoya dans cafeye gittik 3 kisi badigartlar bizim turk oldugumuzu bildigi icin hasin davraniyorlardi resmen dovmek icin neden ariyorlardi iste o bardada bir kac kisi vardi pkk liydi biliyorduk onlarda bizi bilyiordu kavgadan daha onceki iste cocuklar yanimiz geldi laf atti filan birden badigartlar yanimioza geldi bize daldilar tabi bizde onlara durarmiyiz bos heryerim kan oldu birden acayip olumune giriyorduk siseyle saldiriyordum iste bizi disari attilar zar zor yakindada tanidik donerci vardi calisanlari herkezi cagirdik bicaklarla geri bastik orayi herseyi dagittik filan geri disari attilar bizi cam kapilar vardi kapadaliar iste iceriyi goruyoruz ama giremiyoruz isin garibide hemen 150 200 metre ilerde kosede karakol vardi ama hic polis gelmedi tepemizde kamera olmasina ragmen onlara ayit ensonunda korktular polisi aradilar hemen geldiler iste

biz dedik boyle boyle bize saldirdilar filan bu ipne pkk lilar filan adamlari disari cikarin konus caz dedim

polis aynen onlara elliyemeyiz icerde adam olsede iceri giremeyiz dedi yemin ederim herrzeman pkk lilarla turkler kavga edince pkk lilara polis ellemiyordu direk turkleri yakalayip merkezde sali veriyorlardi iste ipnelerin gercek yuzu

hollandaya geldim ordan uzaklasip babam uzaklastirdi iste burdada ayni durum resmmen itleri besliyorlar ve acayip irkcilik var suanda polis ariyor bizi eve gelmisler ama benim icin yok filan demisler :d

nedeni ise 3 tane pkk liyi dovduk ve tekinin cenesini kirdik ipnler su kareli beyazli bi ortu varya onu takmislardi boyunlarina

napalim teske herkez onlar icin el kaldirsa
    herkez yaslilara insanlara yardim etse
    inaniyorumki yurdumun insanin cogu boyle ama bazi serefsizler iste insanlarin guvenini kaybettiriyor diger insanlara karsi

bunun en buyuk neden lerinden biride a q tv leri haberleri

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
Toplam Hit: 1394 Toplam Mesaj: 10