Erepublik | Yeni Online Oyun...
-
Daha beta aşamasında ...
Arkadaslar, haberiniz var mi bilmiyorum, ama internette yeni bir "oyun sitesi" acildi. Sitenin adi "Erepublik" ve oyunun amaci internet alaninda yeni bir dünya kurmak. Site simdilik BETA olarak sunuluyor, ama yakinda, Mart ayinda, savas mekani acilacak ve oyunda Türkiye oldukca zayif. Sebebi fazla türkün siteye üye olmamasi. Bu yüzden Mart ayinda türkiyeye saldiran komsu ülkeleri Türkiyeye kolaylikla alabilir....
Zevkli bi oyuna benziyo...
üyelik açık ama şu şekilde
1. seçtiniz ülkenin vatandaşa ihtiyaycı varsa size üyelik yolluolar...
2.davetiye sistemi var...benim 2 davetiyem var. üye olan herkese başlangıçta 2 davetiye verilio...
davetiye isteyen 2 kişi bna pm'den mail'ini atsn....
www.erepublik.com
-
bunlarda milleti nasıl siteye toplarız diye düşünüp iyi bi fikir bulmuşlar , milliyetcilik akımının kaymağını yiyolar. şerefsizler reklam yapmak için insanların milli duygularını sömürüyolar .
konuyu açan arkadaşa sözüm yok, yani oyunu yapana diyorum kimse üstüne alınmasın
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------bunlarda milleti nasıl siteye toplarız diye düşünüp iyi bi fikir bulmuşlar , milliyetcilik akımının kaymağını yiyolar. şerefsizler reklam yapmak için insanların milli duygularını sömürüyolar .
konuyu açan arkadaşa sözüm yok, yani oyunu yapana diyorum kimse üstüne alınmasın
-----------------------------amaç eğlence :) cddie alıp kasmaya gerek yok :) ama zevkli :)
iş arama cv verme para biriktirip kendine şirket kurma siyasi partiler askerlik vs. vs. :)
-
eet foxxly'e katılmamak mümkün değil bunu ciddiye alıp kasanlar olacaktır
-
cabal online kardeşim en iyi grafikli online oyun www.cabalonline.com ^^
-
online oyunlara takıldım baya ama rakion la tanıştıktan sonra başka oyun oynamak istemiom valla :) bide bu never more clan ismiydi yasak oyun anılaımı depreştirdi :)
-
Şerefsizim aklıma gelmişti...
-
nası bişi bu bildiğin web tabanlı oyun mu? ogame bitefight tarzı...
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------
nası bişi bu bildiğin web tabanlı oyun mu? ogame bitefight tarzı...
-----------------------------aynen...