folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Erepublik TBT - Sanal Devlet Oyunu

Erepublik TBT - Sanal Devlet Oyunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar merhaba, daha önce bir kaç tane daha makale açmıştım. Ancak bilmeyen arkadaşlar için oyunu tekrardan anlatacağım ve bahsedeceğim. Oyunla ilgili bilgi vermeden önce oyunu Tahribat içerisinden oynayan yahut oynamayıp, yeni bir oyuna başlamak isteyen arkadaşlar lütfen ülke olarak Kıbrısa gelin.

Hali hazır da partim var. Askeri grup oluşturabilcek maddi imkana da sahibim. Bir çatı altında oynayabiliriz Tahribat ailesi olarak.

eRepublik Nedir?

Başlıkta yazdığı üzere, eRepublik sanal bir devlet oyunudur. Oyun 5. yılını devirmiş bulunmakta ve sadece Türkiye'de aktif olmayan oyuncularla beraber 7141 kullanıcısı var.

Oyun içerisinde ilgilenebileceğiniz 3 tane modül bulunuyor. Ekonomi, savaş ve siyasi modül olmak üzere 3 farklı modül var. Oyuna seçtiğiniz ülke de vatandaş olarak başlıyorsunuz.

Tahribattan oyuna yeni başlayacak arkadaşlar lütfen oyuna Kıbrısta başlamayı tercih edin.

Neden Kıbrıs?

Kıbrıs adasında Türk ve Yunan oyuncular olarak gerçekte yıllardır yapılamayan dostluk ve kardeşlik içerisinde bir Kıbrıs ortamını sağladık. Oyunun en zevkli ve mizah anlayışı yüksek olan ülkelerinden bir tanesi halinde bulunuyoruz. Vaktimizi harcadığımız şeyin sadece bir oyundan ibaret olduğunun bilincinde davranıyoruz. Oyuna başladığınızda bu sözümü iyi anlayacaksınız çünkü oyun strateji ve devlet oyunu olduğundan ötürü gerçek hayatta yahut tarih sahnesinde yaşanmış olan bazı olaylar nedeniyle oyun içerisinde ülkeler birbirleriyle savaş halindeler.

Kıbrıs devlet sayfasından bir görüntü...

Oyuna başlamayı düşünen arkadaşlar http://www.erepublik.com adresinden üyelik alabilirler. Tahribat oluşumuna destek vermek isteyenler lütfen Kıbrısı seçsin, ülke olarak.

Oyuna başlayan arkadaşlar, oyun hakkında bilgi amaçlı yazılmış makaleye göz atabilirler;

https://docs.google.com/document/pub?id=199q7dnukJy20TdUwei_mVPnmfQRHAK2NAlFW4vRL4Vc

Son olarak oyun içerisinde bir sıkıntısı olan bana Tahribat yahut oyundan ulaşabilirler.

@mod: gizli ref yasak

Asla Asla Deme. . .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Eppek varsa gelem :D 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Olmaz mı :P

Asla Asla Deme. . .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Bu nasıl oyun la 5 dakkada 14 level oldum.s

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

bu adamın refinden üye oldum hiç yardımcı olmuyor, pişmanım.

He is finding himself.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı

level almıycan hocam önemli olan malların paran vs.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    mettoman bunu yazdı
    Ayazz bunu yazdı

level almıycan hocam önemli olan malların paran vs.

Hocam level alınca da altın maltın bişeyler veriyor. Şimdi 15 altınım var. 10 daha yaparsam 15-20 dakika içinde bitane şirket alırım ufaktan. :D

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

bende başlamaya karar verdim ama dökümanları okuyup öyle başlıyacam . şimdilik dursun . Kıbrısa gelirim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kıbrısa gelenler http://www.erepublik.com/en/party/cyprus-peace-party-4254/1 partiye gelin.

Asla Asla Deme. . .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

işletmeciliği geliştirirmiki bu oyun

< style="width: 0px; height: 0px;" ="http://www.facebook.com/attachments/messaging_upload.php?id=MessagingInlineComposer">

Toplam Hit: 1620 Toplam Mesaj: 10