Ergenekonda Bir Konu Daha Aydınlandı
-
Diyordumki Alparslan Arslan diye bi eleman var danıştaydan sonra 2 kerz mühette çarptırıldı.Sonra Ergenekon ayağına açıklamalar duruşmalar olaylarına girdi.Anlattıda anlattı söyledide söyledi.Sonra birgün babası çıktı ergenekon oğlumu kullanmıştır diye.Bugündeee Alparslan Arslanın bakırköy akıl hastanesine kaldırıması istendi...
Demek oluyorki ey baba sen çocugun hakkında şöyle şöyle konuş biz çocuğunu hapisaneden çıkarıcak akıl hastahanesine koyucaz...
Merat ediyorum Gatagulli diyen fetocular,subayların hakkında bi rapor bir sevk çıktıgında bu kadar olmaz böle adalet olmaz diyen özünde adalet sahibi(tabiki o tayfada imkansız) insanlar şimdi ne diyecekler?
Bunu normal karşılarlarsa zaten pu çocuklugu yaptıkları ortaya cıkar....
-
hiçbişe anlamadım yazından zaten ergenekonuda anlamadım medyayıda anlamıyom siyasetide. şu son 10 yıldır bu kadarmı boktan bi siyasi ve medya yaşamı olur aq kimin kime atladığı belli değil cem yılmazında dediği gibi " kaynım bana atladı , kayın pederim onla ilişkiye girince muhtarda aradan çıkınca" benzer şekilde kimin ne yediği belli değil.
Not : konuyu açan arkadaşım lafım sana değil yanlış anlama
-
Yok dost anladım...Siyaseti bilmek için derin bi altyapı gerek.Zaten ugrasıncada hepsi boşa gidiyor.Bildiginle konustugunla kalıyorsun.Çünki bilende konusunca dinleniyor.Bilmeyende.Bileninkide düşünce bilmeyeninkide.
Siyasetle iyiyle kötü arasında güzelle çirkin arasında fark yok.
-
karabagliturk bunu yazdı:
-----------------------------Yok dost anladım...Siyaseti bilmek için derin bi altyapı gerek.Zaten ugrasıncada hepsi boşa gidiyor.Bildiginle konustugunla kalıyorsun.Çünki bilende konusunca dinleniyor.Bilmeyende.Bileninkide düşünce bilmeyeninkide.
Siyasetle iyiyle kötü arasında güzelle çirkin arasında fark yok.
-----------------------------geçen haber türkü dinliyorum. Fatih altaylı ve diğer 4 kişinin adını malesf unuttum aklıma gelmiyor siyaset konusuyorlarda konsuyor. Bakıyorumda bence siyaset konusmaktan ibaret başka hiçbir lüksü yok. Milletvekili ve başbakanlarında öyle. Anca konussun dursunlar. Siyaset boş bişe yapmayı bilmiyorlar çünkü