Erişimi Engellenen Dosyalara Erişmek
-
xp repair i kurdum sistemi tarattıım fakat windows coktu.Sistem dosyalarından birini silmis galiba.yeniden kurdum xp fakat c: de onemli dosyalrım var bunun icin üstüne kurdum.belgelerime girmek istedigimde erisim engellendi diyor ne yapmak lazım??admin olarak girince de aynı seyi yapıyo..
-
yardım edecek yok mu yaw..
-
güvenli kipte administrator olarak oturumu aç
-
ilk onu denedim ama oradan da erisilemiyor daha dogrusu belgelerim klasooru gosterilmiyo
-
Yazılımsal halledemeyeceksen Harddiskleri birleştir.Hdd ni sök başka bir kasaya tak..olacaktır.En azından lazım olan programları yedeklersin cd ye..Ardından da format atarsın pc ne..
-
başlat çalıştır a cmd yaz, açılan komut isteminde,
C:\Documents and Settings\kullanici adın neyse\My Documents\
gir işte buraya
sonra istediğini başka yere koypala
C:\Documents and Settings\Ertan\My Documents> copy *.* d: gibi -
ertan saol ama onu da denedim zaten olmadı.orada da erisim engellendi msjı verdi
-
o zaman açılışta f8 e basarak komut istemenie gir ve orda dene, olmazsa belgelerim klasörünü paylaşıma aç net üzerinden yapabilirsin ordan kendin alabilirsin (tabii yetkide pislik çıkarmazsa) eğer yine olmuyorsa o zaman hdd başka pc yie takarak kullanacaksın
-
şu programı kullanarak kendi klasörlerini net üstünde paylaşıma açabilirsin, ordan istediğini de kendin kopyalayabilirsin
http://www.hemenpaylas.com/download/1287446/WWW_1_.File.Share.Pro.v5.0.Cracked-ARN.rar.html -
arkadaslar saolun hallettim ama biraz zor oldu format atmak istemiyorum diye kastım biraz ama dosyaları kurtardım...
Toplam Hit: 1289 Toplam Mesaj: 10