Erkan Mutlu "Sonsuzluğa Hasret 1 Ve 2"

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_18
    karizma_18's avatar
    Erkek

bugün bir konu açtım bununla ilgili ama konu başlığını konuya uygun yazmadım sanırım o yüzden konu silinmiş...

bu sefer uygun bir başlık yazmışımdır umarım......

arkadaşlar Erkan Mutlu'dan sonsuzluğa hasret 1 ve sonsuzluğa hasret 2  albümünün ilahileri lazım bana...bunu satan bir yer yada bir firma yada elinde varsa upload edebilecek biri ne bileyim bulabileceğim bir yer varmı paralı yada parasız hiç farketmez ama bulmam lazım...yardımlarınızı bekliyorum..

Hadi Takas Edelim Bişeylerimizi, Sen Gülüşünü Ver Ben "ÖMRÜMÜ".... / "www.hassey.co.cc"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    arşive baktım yok. 3 eseri var diye biliyorum arşivde

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_18
    karizma_18's avatar
    Erkek
    kaç eseri olduğunu bilmiyorum ama eski bir şey bunlar... "sonsuzluğa hasret 1" ve "Sonsuzluğa hasret 2" bu albümlerindeki ilahileri bulmam lazım yha:(

Hadi Takas Edelim Bişeylerimizi, Sen Gülüşünü Ver Ben "ÖMRÜMÜ".... / "www.hassey.co.cc"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek

karizma_18 bunu yazdı:
    -----------------------------
    kaç eseri olduğunu bilmiyorum ama eski bir şey bunlar... "sonsuzluğa hasret 1" ve "Sonsuzluğa hasret 2" bu albümlerindeki ilahileri bulmam lazım yha:(
    -----------------------------

albumdeki ilahileri yazarsan pc mde bi album var ama ismini bilmiyorum eger onlarsa paylasirim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    hacım pm ye bak. enstrumantalleride olacaktı aramam gerek.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 1894 Toplam Mesaj: 5