Erken Boşalmaya Çözüm Bulan Dahi Türk
-
iş yerinde bulduğum posta gazetesinin yırtık sayfasında haydar dümen amcamıza sorulmuş soruyu ve onun cevabını aynen aktarıyorum efem
Günün Sorusu
Erken Boşalma Sorunumu Çözdüm amaa
Merhaba Hocam, ben 24 yaşında Makina Mühendisliği bölümünde okuyan bir gencim. Hocam benim erken boşalma problemim vardı. İnternette araştırırken penisin mantar gibi olan bölümünün sinir yumağı halinde olduğunu ve sinirler zarar görürse erken boşalmanın sorun olmayacağını düşünüdüm. Penisimi ince zımparayla zımparaladım. Çok canım acıdı ama artık erken boşalma sorunum ortadan kalktı. Yalnız fazla mı uğraştım bilmiyorum, artık boşalmakta zorluk çekiyorum. Ne yapmalıyım hocam?
Rumuz: ZımPARAcı
Cevap:
Ah oğlum ah, demek zımparayla çözdün ha. Demek yıllarca boşuna uğraşmışız. Canavara sürtseymişiz sorun kalmayacakmış. Yazık Yıllarımıza
Notum: Gülmekten bu postu zar zor yazdım
Edit: Geyiğe taşıdım
-
Makina mühendisliği okuyanlar niye böyle garip şeyler yapıyorlar.
-
Yok böyle bir şeyy yaaaa bari zımparayı sulu çeksin de zarar vermeseydi nevaleye :))))
-
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------
-
hocam geyik bölümüne açarsan konuyu daha iyi olur. Rumuz bi kere kaybettirmiş zaten ZımPARAcı :D
-
ahaha komık ama akıllıca bir cozum yolu olabilir :D
-

böyle bişimi kullanmış acaba ? :)
-
Andrei bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------ahahaha süpersin :D
-
lan yaşamak istemiyorum :D :D ne lan bu mal makinecilerden çektiğimiz sevgili abiler dostlar kardeşler önce ajdar şimdi bu peeeh !!!! adımız kirlendi yandık ...