Erman Toroğlu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    Komik adam ama futbol dışında konuşmasa iyi olacak mal oluyor biraz... az önce haberlerde gördüm adam şöyle dedi :

Asker gibi Genel Kurmay Başkanı İstiyoruz...

zuhaeuah koptum ya bizim genelkurmay başkanı 40 senedir öğretmendi zaten yeni asker oldu :D

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    O adamın tüm konuşmalarına tamamen katılıyorum!

Genelkurmay başkanı dediğin masaya yumruğunu vurdumu ATATURK'ün ruhu bile şaad olmalı,politik olmamalı,asker politik olmaz olursa o zaman asker olmaz!

Giden şehitler için vatan sağolsun demek yetmez!

Şimdi başa gelse başa hepsini asar bunların! Benim içim vatan aşkı sevgisi ile dolu gönderin beni doğuya sonuna kadar savaşırım ama böyle olmaz, olamamlalı..

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ulan insanın ömrü dayanmaz be..
    Arabalarımızda bile dünyanın en pahalı yakıtını kullanıyoruz..
    Petrol kuyularımız var üstü betonlu haberiniz var mı?

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    politikanın düzenli işlediği yerde ordu politikaya karışmaz... Atatürk, askerken sarayın işlerine karıştığı için sürüldü, ordu elemanları dönem politikacılarından daha fazla eğitim aldıkları için bazı konularda geçrekleri daha iyi görürler.... masaya yumruğunu vuran, 1955 te 29 Ekim kutlamalarını terk eden , Menderes'i asan Genel Kurmay Başkanlarımız da oldu, şimdi bazıları onların arkadasından demediğini bırakmıyor... Adamlar işlere karışmasa suç karışsa suç :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Atatürk ün ordudan saraya karışmasının bu konu ile ne alakası var? Atatürk bir liderdi, bir devrimciydi. Şimdi kimin gtü yer onun yaptıklarını yapmaya?

Sen, öyle bir adam ve herşeyini ortaya koyarak, silah başında pusuda ,ekmek yiyecek bulamadan, pabuçlarını yiyen kahraman tük askerinin desteği olmadan şu ana babanı bilebilirmiydin?

Atatürk hakkında sürüldü gibi saçma sapan laflar edersen hiçbirşeyden bilgin olmadığı kanısına varırım!

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    hajı tamam tartışmayalım, öyle ya da böyle eğer toroğlu bu sözü bilerek söylediyse bu 1 hakarettir söylediği kişi Tayyeap gibi gelişine bir yerlere gelmiş birisi değil. bilmeyerek söylediyse komedi , bilmeyerek söylediğini düşünerek buraya açtım çünkü bu adamın gafları çok meşhur... o maroton programını gülmekten kırılarak izlediğim günneri hatırlarım...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    pastırma muhabbeti süperdir ^^

bassinyourface
Toplam Hit: 679 Toplam Mesaj: 7