folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ermeni Şerefsizliği

Ermeni Şerefsizliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    1.Dünya savaşında ülkemizde rahatça yaşarken arkamızdan vuran fransız şerefsizlerinin gazına gelip isyanlar çıkaran anadoluda ermeni devleti kurmaya çalışan adi bir ırk olan ermeniler hala soykırım iddalarında bulunuyor..ama bizim yaptığımız sadece onları sürmekmiş sürüldükleri yolu giderken tabiki hastalar yaşlılar ve vebaa kapanlar olucekti bunu herkez biliyodu...Ama o çok güvendikleri fransızlar neden o zaman onlara yardım etmedi veya kendi ülkelerine almadı hiçbizaman bu soruyu sormadılar.Bi site buldum tipik ermeni soykırımı destekçisi.Ama siteyi düzenleyen bile tarihi bilmyoSitenin adresi http://www.theforgotten.org/intro.html ama içinde hep bilinen şeyler var hit yapmak istemiyorsanız girmezsiniz.

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kocak33
    kocak33's avatar
    Erkek

ya ermeniler verya tam şerefsiz soykırım falan yok bunu dünya biliyor ama anlamak istemiyor ibneler asıl soykırım yapan onlar erkekler cephedeyken kadınlara , yaşlılara ve cocuklara yaptıkları soykırım aslında

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

valla helal olsun elin oglu calisiyo burdan anasini bacisi belliyorum ya harbiden biz yapmisiz gibi herif koymuss  oraya ahanda elinin altinda ole new york ta atina da paris te londra da degil  pc nin actinmi ermeni propogandasi yalan iftira o zaman sende buna karsi bilincinle hareket edecen sende elinde ne varsa koyacan curutecen bunlari aksi halde devam eder olay yok  alman meclisinde ermeni soykirimi kabul edildi,fransiz meclisinden gecti abd senatosu da soykirimi onayladi  devam eder gider.sonunun ne olabilecegini iyi biliyosunuz bu olaylarin..

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    öyle ama hiçbi ülke inanmıyo.Sonuçta savaş durumu soykırım olamaz ki biz onları naziler gibi biyere toplayıp zehirleyip yakmamışız sürmüşüz.Benim anlatmak istediğim ermeni soykırımının en büyük destekçisi fransa bahsettiğim gibi neden yardım etmemiş de şimdi ole bole konuşuyo

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kocak33
    kocak33's avatar
    Erkek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    soykırım var veya yok sanki ab dekıler cokmu temız onlar katlıam yapmamışlarmı sanki....... almayacaklar bizi ab ye kılıf buluyorlar yok soykırım yok bilmem ne valla öyle bi sinirleniyorumki madem soykırımcıyız anasını satayım gideceğim şişliye (İstanbul) önüme gecen ermenın dagıtacam suratını

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
Toplam Hit: 1055 Toplam Mesaj: 6