Ermeni Soykırmına Hayır (Virüslü Maill)
-
Arkdaslar az önce böyle bir mail geldi bakayımdedim nod 32 dırek virus uyarısı verdi .... olan yerde sıte adı yazıyordu meraktan gırenler olur dıye sansurledım dıkkat edın... benım bılde deepfreez oldugu ıcın kavbul ettım bır halt olmadı ama genede ne olur ne olmaz maksat murıd kardeslerımı uyarayım dedım mail ayenen assgıdakı gıbıErmeni Soykirimi Vardir" Seklinde Serefsizce Bir Anket Yapilmakta.............................. Adresine Girerek Ankete "Ermeni Soykirimi Sa?maliktir" Secenegini isaretleyin !Her T?rk Evladinin Vazifesidir.L?tfen ! Sesimizi Daha Y?ksek Duyurmak I?in Bu Mail'i T?m Arkadaslariniza G?nderiniz.
-
yaa deepfreze olunca 1 anda trojan yesek karsıya o ankı bilgilermi gider yoksa deepfreze yüklendiği andaki bilgilermi gider ?
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
yaa deepfreze olunca 1 anda trojan yesek karsıya o ankı bilgilermi gider yoksa deepfreze yüklendiği andaki bilgilermi gider ?
-----------------------------Hoca o zamana kadarki bilgiler gider. Mesela benim makinede de o zıkkım var. Mailime girdim ve o an xss saldırısına maruz kaldık diyelim işte o an mail uçar gider. Deep freeze anlık herşeyi silmiyor bilgisayarı yeniden başlatıncaya kadar ne yapmışsan gidiyor.
Toplam Hit: 883 Toplam Mesaj: 3