

Ermenistan Seçimleri, Dağlık Karabağ"A Yerleşen PKK Ve Türkiye"Nin Sınır Ötesi Müdahale Hakkı
-
http://www.acikistihbarat.com/Haberler.asp?haber=7407
arkadaşlar yazı çok uzun olduğu için buraya koymak istemedim ama okumanızı şiddetle tavsiye ederim
-
her yönde bilgi sunmuşlar,gerçekden çok sağlam yazılmış ayrıca...sağol dostum,biliyorsunuz ki kürtleştirme sadece dağlık karabağda değil bu gün orta asyanın bazı kesimlerinde de sürmekde başta ırak en yakın örnek! ama bi hayal varsa o hayal olarak kalır! ne suriye,ne ırak,ne iran ne türkiye topraklarının bi parçasını vermez-ırak'ı tam bilmiyorum ama neyse... o büyük kürdistan bi hayal :) daha kendilerini anlamıyor,kendilerine söz geçiremiyolar-kaldiki büyük kürdistan :)
Paylaşım çok güzel sağol kardeşim... kapsamlı bi yazı! -
güzel yazı tamamını okudum.
-
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------
güzel yazı tamamını okudum.
-----------------------------
ve birşeylerin eksik olduğunu vede hep eksik kalacakmış gibi göründüğünü yapılması gereken hiçbirşeyin yapılmamış olduğunu gördüm. -
ermeniler kanımızdan canımızdan olan azerileri karabagda keserken bizleri kardeslerimizin katliamını tvden izlemeye mahkum eden, sinir krizlerine sokan, halkı savasmak icin delirirken ermenistana savas acamayan bu aciz devletmi ermenistana sınır otesi operasyon yapacak? kullahım bile inanmaz. son 20-25 yıldır Türk adının bize yüklediği onur ve şeref okadar cok ayaklar altına alındıki musluman olmasam harakiri yapardım, eminim memleketin yarısı yapardı.
Toplam Hit: 2050 Toplam Mesaj: 5