Ermenistan"Dan 2009"Da Elektrik Alacağız
-
Merkezi Erivan'da bulunan Hovasti Armaniya ajansının haberine göre, Ermenistan Enerji Bakanı Armen Movsisyan, Kars'tan Türkiye'ye elektrik enerjisi ithaliyle ilgili anlaşmanın imzalandığını söyledi. Movsisyan'ın verdiği bilgiye göre, 2009 yılında 1.5 milyar kilovat saat olacak elektrik enerjisi ithalinin ileriki yıllarda 3.5 milyar kilovat saate çıkarılacağı, Ermenistan'dan Türkiye'ye ithal edilecek elektrik enerjisi için UNİT'in Türkiye tarafında gerekli altyapıyı hazırlayacağı ve elektrik enerjisinin satış fiyatının piyasa şartlarına göre belirleneceği bildirildi.
bunu yapanlar apaçık haindir. kıçıkırık ermeni tohumlarına muhtaç edenleri protesto ediyorum. yazıklar olsun. c.başkanı ermenilere daha ne imzalarla gitti kim bilir. bizi bunlara muhtaç edenleri kınıyorum. % 50 zam yetmedi demek bi % 20 daha koyarlar kış gelince.
-
denize düşen yılana sarılır
-
ulkemizde o kadar dag - tepe var kisin yagan kar, bol yagmur var.... gerisinin..... (agzimi bozmuyacam mubarek gunde....)
-
Hocam hayır bunların yatacak yeri zaten yok ama bunların yüzünden bizede yer kalmıcak ondan korkuyom.
-
gerçekten ciddi miktarda bir enerji.gerek var mı orası bilinmez ama karşılığında kardeş ülkelerimize ermenistanın yaptığı eski piçlikler yine ermenistan tarafından affettirilmeye çalışılınacak.mission objective kill a.gul and friends.
-
ben bu kadar gerzek bi enerji politikası görmedim arkadaş hakkaten beyin mi yok anlamıom.Gittiler sanki ülkeden doğalgaz fışkırıomuş gibi doğalgaza bağımlı elektrik santrali kurdular kaç tane yok ebesinin şeyinden elektrik alırlar.Bu enerji politikasını kim yapıosa G?TÜNE girsin bu politika.
Lan gerizekalı sadece çanakkaleye kurulan rüzgar enerjisi sisteminin getirdiği kazançla 2 tane daha aynı sistemden kurarsın o doğalgaz elektriğini kurana kadar.
walla ne kadar hakaret etsen az bu hükümete.
-
Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------ben bu kadar gerzek bi enerji politikası görmedim arkadaş hakkaten beyin mi yok anlamıom.Gittiler sanki ülkeden doğalgaz fışkırıomuş gibi doğalgaza bağımlı elektrik santrali kurdular kaç tane yok ebesinin şeyinden elektrik alırlar.Bu enerji politikasını kim yapıosa G?TÜNE girsin bu politika.
Lan gerizekalı sadece çanakkaleye kurulan rüzgar enerjisi sisteminin getirdiği kazançla 2 tane daha aynı sistemden kurarsın o doğalgaz elektriğini kurana kadar.
walla ne kadar hakaret etsen az bu hükümete.
-----------------------------Çok normal :)Çünkü bu adamlar oc :) Ülkeden dogal gaz çıkmadıgı halde dogal gazla çalışan santral kurulması oc lugu değildirde nedir? :) Adamlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içindeler. Niçin bu ülkenin çıkarına çalıssınlar hoca.Gece 12 den sonra sabah ezanına 5 dk kalaya kadar en az 5 sefer elektrikleri kesiyolar.Bunu hep yapıyorlardı yaz aylarında.Çünkü mevcut enerji yetmiyordu.E her mahallede 4-5 camii kurarlarsa.Durduk yere sokaklara fazladan lamba takarlar ap aydınlık olur gece mi değilmi anlayamayız :@:@ Sonrada ermenistandan elektrik alırız müstaak bu halka.
-
ben ermenistana elektrik vereceğiz diye biliyordum.kaynak gösterir misin?
-
http://www.netgazete.com/NewsDetailTG.aspx?nID=527592
cami ışıklarına dikkat çeken şahıs. akşam olmadan boşyere yanan sokak lambalarının parası cebimizden çıkıyor.almanfransızingilizlo. nedir ortak diliniz.üsküsmüden anlamam lo ben bilmem dediniz.I'sory ne sori düdü düdü düddü bunlar mali götüri A.tuRgut...biz gürcistana vercektik sözde