Eros'tan Sonra Şimdi De Cezve
-
https://www.youtube.com/watch?v=mASn2rSeeGw
Bazı insanlar topluma karşı hissettikleri öfkeyi hayvanlardan çıkartıyorlar gibi.
Change.org 'da cezve'ye 1,5 dakikalık işkence yapıp öldüren kişi için yüksek ceza alması konulu bir imza kampanyası başlatmışlar , bu durumu takip ediyorum , sonu ne olacak diye merak ediyorum , bu konuyu takip eden müridler mutlaka vardır , bir kaç satır sizde bir şey söylemek istersiniz diye düsündüm.
Cezve kedinin sahibi ne kadar üzgün , binanın çektiği görüntüleri yayınlamışlar , içi almıyor insanın izlemeye.
https://www.change.org/p/cezve-yi-d%C3%B6verek-%C3%B6ld%C3%BCren-burak-alan-emsal-bir-hapis-cezas%C4%B1-als%C4%B1n-cezvei%C3%A7inadalet?recruited_by_id=58ba2920-7082-11f0-a3f1-3989eb867407&utm_source=share_petition&utm_campaign=psf_combo_share_initial&utm_term=psf&utm_medium=copylink&fbclid=IwQ0xDSwL8lwhleHRuA2FlbQIxMAABHswZA-P8cN6CRcBvYmDAgo-fsXt0kZIQz9JC2uIU_V9o5Uuc4G0Z5xWNfRKa_aem_wmpwfR1uWAYhWzpv-SzL6A&sfnsn=scwspwa
ACY tarafından 07/Eki/25 23:07 tarihinde düzenlenmiştir -
gördüğümde kahroldum, çaresizce ölümü bekliyor. umarım adalet bu kedi için yerini bulur
-
Videoyu izledikçe orosbu evladını kesip öldüresim geldi.
Bu orosbu evladını bu şekilde din iman vicdan hiçbirşey dinlemez şerefsiz hale gelmesine ne sebep olmuş olabilir.
-
Kadın,erkek,ağaç,hayvan.
bile isteye zarar verene
idam.
-
CEO bunu yazdı
Videoyu izledikçe orosbu evladını kesip öldüresim geldi.
Bu orosbu evladını bu şekilde din iman vicdan hiçbirşey dinlemez şerefsiz hale gelmesine ne sebep olmuş olabilir.
böyle insanları gördükçe, gece dışarıya çıkmaktan korkar oldum.
merminin yumruğun nereden geleceği belli olmuyor. zorda kalmadıkça tenha ışıksız yollardan geçmiyorum
blackhorror tarafından 04/Ağu/25 00:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Change.org kampanyası hiçbir işe yaramaz, yıllardır bizim sayemizde şu değişti bu değişti diye atıp tutuyorlar ama bir gram etkisi yok bürokraside. Ya toplu cimer şikayeti ya da sosyal medya baskısı lazım, çünkü o sitenin gerçeliliği yok. 1 milyon üye oluşturup imza atabiliyorum, buna izin veren sisteme kim güvensin?
Konuya gelecek olursak Türkiye'de ne yazık ki nefes alan, fotosentez yapan tüm canlılar tehlikede. Birkaç yıl önce gecenin bir saatinde haysiyetsizin teki durup dururken bizim sokaktaki ağaçları kırıp yürüdü gitti. Yakalayıp dövsen suç senin, bıçaklasa yatarı yok gel de çık işin içinden. Yasal düzenlemeler olmadığı sürece birkaç ay yatıp çıkacaklar. Hayvanların canı parayla biçilmiş, öldüren şerefsizler para cezası alıp kurtuluyor. Gündem olanlar da 1-2 ay yatıp çıkıyor sonra da unutuluyor. Eros ve Cezve'ye gelene kadar kaç tane hayvana işkence ettiler, kaç tanesinin videolarını yayınladı şerefsizler. Unutuldu gitti. Eskişehir'de bir kediyi bıçakla oyup videosunu atan haysiyetsiz vardı, ben dün gibi hatırlıyorum sizin aklınıza geliyor mu? Hangi birini söyleyelim, ölen çocuğa kadına mı yanalım telef edilen hayvanlara mı?
-
Internette gördüm hocam ama insana değer verilmeyen ülkede ne desek bos
-
Videoyu izlemek istemiyorum. Kendileri severim, beslerim. Rahatlari bozulmasın diye işimi ve yolumu uzatırim.
-
-
Greenpeace nasıl bir oluşum isé bunlar da öyle.ha durumumuza gelecek olursak Uganda gibi muz cumhuriyetinde hallice,ülke de sevgi sözcükleri üzerine bir kırıntı bile kalmadı artık küfür edeceğiz.