folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Eros'tan Sonra Şimdi De Cezve

Eros'tan Sonra Şimdi De Cezve

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ACY
    ACY's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=mASn2rSeeGw

Bazı insanlar topluma karşı hissettikleri öfkeyi hayvanlardan çıkartıyorlar gibi.

Change.org 'da cezve'ye 1,5 dakikalık işkence yapıp öldüren kişi için yüksek ceza alması konulu bir imza kampanyası başlatmışlar ,  bu durumu takip ediyorum , sonu ne olacak diye merak ediyorum , bu konuyu takip eden müridler mutlaka vardır , bir kaç satır sizde bir şey söylemek istersiniz diye düsündüm.

Cezve kedinin sahibi ne kadar üzgün , binanın çektiği görüntüleri yayınlamışlar , içi almıyor insanın izlemeye.

https://www.change.org/p/cezve-yi-d%C3%B6verek-%C3%B6ld%C3%BCren-burak-alan-emsal-bir-hapis-cezas%C4%B1-als%C4%B1n-cezvei%C3%A7inadalet?recruited_by_id=58ba2920-7082-11f0-a3f1-3989eb867407&utm_source=share_petition&utm_campaign=psf_combo_share_initial&utm_term=psf&utm_medium=copylink&fbclid=IwQ0xDSwL8lwhleHRuA2FlbQIxMAABHswZA-P8cN6CRcBvYmDAgo-fsXt0kZIQz9JC2uIU_V9o5Uuc4G0Z5xWNfRKa_aem_wmpwfR1uWAYhWzpv-SzL6A&sfnsn=scwspwa

ACY tarafından 07/Eki/25 23:07 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhorror
    blackhorror's avatar
    Erkek

gördüğümde kahroldum, çaresizce ölümü bekliyor. umarım adalet bu kedi için yerini bulur 

salla gitsin ölecez zaten :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Videoyu izledikçe orosbu evladını kesip öldüresim geldi.

Bu orosbu evladını bu şekilde din iman vicdan hiçbirşey dinlemez şerefsiz hale gelmesine ne sebep olmuş olabilir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Kadın,erkek,ağaç,hayvan.

bile isteye zarar verene

idam.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhorror
    blackhorror's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı

Videoyu izledikçe orosbu evladını kesip öldüresim geldi.

Bu orosbu evladını bu şekilde din iman vicdan hiçbirşey dinlemez şerefsiz hale gelmesine ne sebep olmuş olabilir.

böyle insanları gördükçe, gece dışarıya çıkmaktan korkar oldum.
    merminin yumruğun nereden geleceği belli olmuyor. zorda kalmadıkça tenha ışıksız yollardan geçmiyorum 

blackhorror tarafından 04/Ağu/25 00:05 tarihinde düzenlenmiştir

salla gitsin ölecez zaten :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JpnTr
    JpnTr's avatar
    Erkek

Change.org kampanyası hiçbir işe yaramaz, yıllardır bizim sayemizde şu değişti bu değişti diye atıp tutuyorlar ama bir gram etkisi yok bürokraside. Ya toplu cimer şikayeti ya da sosyal medya baskısı lazım, çünkü o sitenin gerçeliliği yok. 1 milyon üye oluşturup imza atabiliyorum, buna izin veren sisteme kim güvensin?

Konuya gelecek olursak Türkiye'de ne yazık ki nefes alan, fotosentez yapan tüm canlılar tehlikede. Birkaç yıl önce gecenin bir saatinde haysiyetsizin teki durup dururken bizim sokaktaki ağaçları kırıp yürüdü gitti. Yakalayıp dövsen suç senin, bıçaklasa yatarı yok gel de çık işin içinden. Yasal düzenlemeler olmadığı sürece birkaç ay yatıp çıkacaklar. Hayvanların canı parayla biçilmiş, öldüren şerefsizler para cezası alıp kurtuluyor. Gündem olanlar da 1-2 ay yatıp çıkıyor sonra da unutuluyor. Eros ve Cezve'ye gelene kadar kaç tane hayvana işkence ettiler, kaç tanesinin videolarını yayınladı şerefsizler. Unutuldu gitti. Eskişehir'de bir kediyi bıçakla oyup videosunu atan haysiyetsiz vardı, ben dün gibi hatırlıyorum sizin aklınıza geliyor mu? Hangi birini söyleyelim, ölen çocuğa kadına mı yanalım telef edilen hayvanlara mı? 

Bir cinayet işleniyorsa tek suçlu katil değildir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek

Internette gördüm hocam ama insana değer verilmeyen ülkede ne desek bos

Hayırlısı...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Videoyu izlemek istemiyorum. Kendileri severim, beslerim. Rahatlari bozulmasın diye işimi ve yolumu uzatırim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ACY
    ACY's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=thWXbh9dsPk

Bir şeylerin değişmeye başlamasının ilk adımı olsun

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Greenpeace nasıl bir oluşum isé bunlar da öyle.ha durumumuza gelecek olursak Uganda gibi muz cumhuriyetinde hallice,ülke de sevgi sözcükleri üzerine bir kırıntı bile kalmadı artık küfür edeceğiz.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 1476 Toplam Mesaj: 10
erostan sonra şimdi de cezve