ERP Programı Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Beyler bi arkadaş için, müşteri listesi tutabilecek, fatura basabilecek, teklif gönderebilecek, şirket ile ilgili her işi yürütebileceği bi program arıyorum.

Bulduklarımın en iyisi OpenErp fakat daha önce bu tip programlar kullanmadığımdan daha iyileri olabileceğini düşünüyorum.

OpenERP nin artıları, postgres (bedava) db kullanıyor, open source, web uzerinden çalışıyor müşteri takibi, proje yönetimi, task atama, çek takibi, muhasebe vs akla gelen herşey var. fakat mesela support portal flnda olsa iyi olur içine entegre o tarafı azcık zayıf gibi.

Siz neler kullandınız? nasıldı?

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

1C var bütün Rusya onu kullanıyor. Hatta kanun gibi bir şey haline gelmiş.

Hatta o kadar ki her hangi bir spor salonunda ki bilgilerinizi girdiğiniz kiosk aletler de bile var.

Piyasa 1C programcısı kaynıyor. Ev hanımları vb.. kurslarına gidiyor. O yüzden internette de her modülünün bulunabileceğini düşünüyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Beyler bi arkadaş için, müşteri listesi tutabilecek, fatura basabilecek, teklif gönderebilecek, şirket ile ilgili her işi yürütebileceği bi program arıyorum.

Bulduklarımın en iyisi OpenErp fakat daha önce bu tip programlar kullanmadığımdan daha iyileri olabileceğini düşünüyorum.

OpenERP nin artıları, postgres (bedava) db kullanıyor, open source, web uzerinden çalışıyor müşteri takibi, proje yönetimi, task atama, çek takibi, muhasebe vs akla gelen herşey var. fakat mesela support portal flnda olsa iyi olur içine entegre o tarafı azcık zayıf gibi.

Dolibarr - PHP & MySQL - GPL

ERP5 - Pyhton & MySQL - GPL

OFBiz - JAVA & Aache HTTP Serer - Apache Licence

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masTR
    masTR's avatar
    Erkek

Eğer arkadaşın ücretsiz istiyorsa pek bir bilgim yok . ancak ücretli profesyonel birşey istiyorsa yardımcı olabilirim.

pm

hsyn.ackgz > skype
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Logo tiger plus uzmani ve 1c kullanicisi olarak bu yazilimlar harika. Türk vergi sistemi vs gore  güncel ve uyumlu. Ama lisans ve ek kullanicilari masrafli. OpenErp sitesine girdim ama trial. Ücret hakkinda bilgin var mi şeyhim

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S-E-R-H-A-T
    S-E-R-H-A-T's avatar
    Erkek

open erp tamamen ücretsiz mi?

web sürümünün kurulumu için araştırdım bi nane bulamadım..

şeyini şeyettiğimin şeyi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

http://www.tekir.com.tr/

Dediklerini bu karşılayabilir galiba ama ERP değil tabi, ücretsiz olarak

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_ERP_software_packages

şurdaki ilk tabloda ücretsiz ERPlerin hepsi listelenmiş

Toplam Hit: 1558 Toplam Mesaj: 7