ERP Programı Tavsiyesi
-
Beyler bi arkadaş için, müşteri listesi tutabilecek, fatura basabilecek, teklif gönderebilecek, şirket ile ilgili her işi yürütebileceği bi program arıyorum.
Bulduklarımın en iyisi OpenErp fakat daha önce bu tip programlar kullanmadığımdan daha iyileri olabileceğini düşünüyorum.
OpenERP nin artıları, postgres (bedava) db kullanıyor, open source, web uzerinden çalışıyor müşteri takibi, proje yönetimi, task atama, çek takibi, muhasebe vs akla gelen herşey var. fakat mesela support portal flnda olsa iyi olur içine entegre o tarafı azcık zayıf gibi.Siz neler kullandınız? nasıldı?
-
1C var bütün Rusya onu kullanıyor. Hatta kanun gibi bir şey haline gelmiş.
Hatta o kadar ki her hangi bir spor salonunda ki bilgilerinizi girdiğiniz kiosk aletler de bile var.
Piyasa 1C programcısı kaynıyor. Ev hanımları vb.. kurslarına gidiyor. O yüzden internette de her modülünün bulunabileceğini düşünüyorum.
-
HolyOne bunu yazdı
Beyler bi arkadaş için, müşteri listesi tutabilecek, fatura basabilecek, teklif gönderebilecek, şirket ile ilgili her işi yürütebileceği bi program arıyorum.
Bulduklarımın en iyisi OpenErp fakat daha önce bu tip programlar kullanmadığımdan daha iyileri olabileceğini düşünüyorum.
OpenERP nin artıları, postgres (bedava) db kullanıyor, open source, web uzerinden çalışıyor müşteri takibi, proje yönetimi, task atama, çek takibi, muhasebe vs akla gelen herşey var. fakat mesela support portal flnda olsa iyi olur içine entegre o tarafı azcık zayıf gibi.Siz neler kullandınız? nasıldı?
Dolibarr - PHP & MySQL - GPL
ERP5 - Pyhton & MySQL - GPL
OFBiz - JAVA & Aache HTTP Serer - Apache Licence
-
Eğer arkadaşın ücretsiz istiyorsa pek bir bilgim yok . ancak ücretli profesyonel birşey istiyorsa yardımcı olabilirim.
pm
-
HolyOne bunu yazdı
Logo tiger plus uzmani ve 1c kullanicisi olarak bu yazilimlar harika. Türk vergi sistemi vs gore güncel ve uyumlu. Ama lisans ve ek kullanicilari masrafli. OpenErp sitesine girdim ama trial. Ücret hakkinda bilgin var mi şeyhim
-
open erp tamamen ücretsiz mi?
web sürümünün kurulumu için araştırdım bi nane bulamadım..
-
Dediklerini bu karşılayabilir galiba ama ERP değil tabi, ücretsiz olarak
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_ERP_software_packages
şurdaki ilk tabloda ücretsiz ERPlerin hepsi listelenmiş