Error '80004005'
-
error '80004005'
/sayfaadi.asp, line 15
şeklinde hata alıyorum bu hatayı sadece frame olarak çağırdığım sayfalarda alıyorum normal sayfalarımda sorun yok mesela sağ tarafa kayan yazı şeklinde duyuru frame çağırıyorum bu hatayı alıyorum çözümü nedir bunun
-
1- Bu hatayı veritabanınız bozuk olduğu için alıyorsundur hocam. MS Access programının Araçlar > Veritabanı Hizmet Programları > Veri Tabanı Düzenle ve Onar seçeneği mevcuttur. Buradan veritabanınızı onarmayı dene. Kesin olmamakla beraber bu işlemin verileriniz açısından bir sakıncası olmayacaktır. Ancak yine de veri tabanınızdaki veriler önemliyse yedek almayı ihmal etme. Eğer onarma işlemi sonunda hala bu hatayı alıyorsan veri tabanınızı yeniden oluşturmayı dene.
2- 1. adımdaki tüm işlemleri denedin ve yine de durum değişmediyse. Kodları kontrol et. Zaman zaman döngü içerisinde olmayan kayıtları listeletmeye çalışıldığında bu hatayı alınır. Bunun için eğer bir döngü kullanıyorsan içerisinde kayıtın sonuna gelinip gelinmediğini ve eğer gelindiyse döngüyü sonlandırması için şu kodları kullanabilirsin :
<%if rs.eof then
exit for
end if
%>
3. İlk iki adımda söylediklerinizi kontrol ettim ancak hala sorun devam ediyor diyorsanız yapmanız gereken kayıtları kontrol etmek. Bazen veri tabanı özel karakterleri kayıt ettiğinde bu hatayı verebilir. Yani hatalı kayıt girişi kabul edilmiştir ve bundan dolayı da bu hatayı alıyorsundurr. -
hocam lokalimde site çalışıyor sorunsuz hosta atınca çıkıyor bu problem bu arada dediği satırda
<%
Dim Rs_calis
Dim Rs_calis_cmd
Dim Rs_calis_numRows
Set Rs_calis_cmd = Server.CreateObject ("ADODB.Command")
Rs_calis_cmd.ActiveConnection = MM_DB_Conn_STRING
Rs_calis_cmd.CommandText = "SELECT * FROM calisma"
Rs_calis_cmd.Prepared = true
Set Rs_calis = Rs_calis_cmd.Execute
Rs_calis_numRows = 0
%>
-
Hatanın Çözümünü Sölüyorum Kardeşim Kimse Bilmez Ayık Ol !
'80004005' Numarasınu Ara En Güzeli Mesela 0212 800 040 05 Tarzında Biri Çıkana Kadar Uğraş Sana Yardımcı Olurlar
-
BlacKShelD bunu yazdı:
-----------------------------
'80004005' Numarasınu Ara En Güzeli Mesela 0212 800 040 05 Tarzında Biri Çıkana Kadar Uğraş Sana Yardımcı Olurlar
-----------------------------ciddi konuda geyik mi geçiyorsun sen adamla ? düzgünce soru sormuş adamın problemi var.
---
konu için ;
http://www.frmtr.com/asp-perl-php-html/705198-provider-error-80004005-hatasi.html
şöyle birşey buldum.Sanıyorum hostla ilgili problem.Aynen hosta bi mail falan at hallederler sanırım.
-
BlacKShelD bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------komikmi? geyik yapmak istiyosan yanlış yerdesin
-
sakın gençler sakın '' BlacKShelD'' Hesabı Hacket BySalvador.
Sadece Makara Geçiyorum Birazdan Çıkıcam :) Artıslık Yapmıyın Olummmmmmmmm........
He Yaptım Makara Allah Allah Ömediniz Yaw