Erzincan Üniversitesini Kazandım Yardım
-
arkadaşlar erzincan üni üzümlü meslek yüksek okulunu kazandım orda oturan yardımcı olabilecek müridlerimiz var mı ? erzincan merkeze yakınmış 15 dk arası ,şimdiden teşekkürler kardeşlerim abilerim ablalarım .
ModS: konuları doğru yerlere açalım -
ben de refahiye kzndm :) ne olacak bende bilmiyorum.. bakacağız artık.
-
erzincnliyim erzincandayim bana ulasin yardimci olayim.
-
bende 2 sene önce eğitim fakültesini bitirdim
-
haci bende otobusteyim egeye gidiyorum tahribata otobuste yazmanin gururunu yasiyorum. manyak bisey yahu gormemis gibi televozyonun usb girisnde sarj ediyorim tv acik tahribat acik kaliteli bir kulaklik yanimdaki cocugun bezide kokmasa tam on numara seyehat birde 18 saatlik yoldayim 1.5 i gitti
-
mungabunga bunu yazdı:
-----------------------------
ben de refahiye kzndm :) ne olacak bende bilmiyorum.. bakacağız artık.
-----------------------------refahiyenin bir köyündenim ben de. her sene köyüme giderim hatta 3 gün önce döndüm ama refahiyeyi sevmem pek. içinde hiçbir nane yok zaman zaman yumurta bile bulunamıyor. en son mangal yapacaktıki, koca refahiyede mantar bulamadım bea.
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
erzincnliyim erzincandayim bana ulasin yardimci olayim.
-----------------------------Eyvallah hoca tşk ederim.. erzincan çok güzel yer gerçekten.
avatarın dikkatimi çekti... erzincanda erkeklerin bıyıkları aynen avatarındaki yeşilçam oyuncusu gibiydi :))
-
ben erzincan mesley yüksek okulunda okudum.
sana şukadarını söyleyeyim. kışı çok soğuk yazı çok sıcak. gün içersinde ani hava değişimleri olabiliyor.
giderken kışlıklarını almayı unutma.
yurttamı kalacaksın evdemi kalacaksın.
aklına takılan şeyleri yaz cevaplayayım.
not okul not sistemi çan eğrisidir.
-
5 yıldır erzincandaydım simdi konyadayım , 5 yıldır nerdeydin uşaaam :)
ulaşın bana , yardımcı olurum her şekilde.. bi ihtiyacınız oldugunda falan hallederiz .. arkadaslara yönlendirebilirim..
ekip var yani :)
refahiyede de kaldım 4 ay :D
simdi refahiyeye gidecek arkadasa sunu söylüyorum , eğer kyk da kalmıyosan, mevonun yurduna gideceksin adamı kafalayacaksın rahatına bakacaksın.. selamımı söyleyeceksin :D mustafa cebeci diyince o anlar :) o gönderdi dersin :d
üzümlüdeki arkadas, çok sıkılacaksın evet erzincana yakın dolmus problemi yok , ama sonuçta okul üzümlüde.. çok boktan bi yere geldim diceksin.. ama boş vaktin çok olacagından , erzincana çok gideceksin , erzincanda sağlam arkadasın olduktan sora sıkılmazsın güzeldir , eğlenebilecegin bi yer eğer her şekilde eğlenmeyi bilirsen..
daha çok bilgi için call meee :)
buralardayım ben...