folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Eşarp İşine Girmek İstiyorum. Yardımcı Olabilecek Var Mı?

Eşarp İşine Girmek İstiyorum. Yardımcı Olabilecek Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    absconder
    absconder's avatar
    Erkek

Dostlar merhaba, forumda oldukça yeniyim fakat takip ediyorum bazı konuları. Hepinizin yardımcı olacağını ümit ediyorum. Arkadaşlarım ile eşarp işine girmek istiyorum. Tasarımcı bir arkadaşım çizimleri yapıcak fakat eşarp malzemesini nereden temin edip, nerede baskısını yaptırtabilirim? Uygun fiyata yerler olursa iyi olur.

Mod not; konuları uygun bölümlere açalım.

”Tanrım, değiştiremeyeceklerim için sabır, değiştirebileceklerimi değiştirmek için cesaret, aradaki farkı anlamam için akıl ver.”
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    absconder bunu yazdı

Dostlar merhaba, forumda oldukça yeniyim fakat takip ediyorum bazı konuları. Hepinizin yardımcı olacağını ümit ediyorum. Arkadaşlarım ile eşarp işine girmek istiyorum. Tasarımcı bir arkadaşım çizimleri yapıcak fakat eşarp malzemesini nereden temin edip, nerede baskısını yaptırtabilirim? Uygun fiyata yerler olursa iyi olur.

10 tane bırınden 10 tane bırınden bastıramazsın bin tane ve uzerı olarak bastıracaksan ıletısıme gec benımle yardımcı olayım gereklı baglantıları kurdururum

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    absconder
    absconder's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    absconder bunu yazdı

10 tane bırınden 10 tane bırınden bastıramazsın bin tane ve uzerı olarak bastıracaksan ıletısıme gec benımle yardımcı olayım gereklı baglantıları kurdururum

Özel mesaj atıyorum hocam.

”Tanrım, değiştiremeyeceklerim için sabır, değiştirebileceklerimi değiştirmek için cesaret, aradaki farkı anlamam için akıl ver.”
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

PM attım ilgilenirsen  

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    absconder
    absconder's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

PM attım ilgilenirsen  

Cevap attım hocam.

Toplam Hit: 810 Toplam Mesaj: 5
eşarp baskı