Esenler‘Den Sabiha Gökçen‘E Nasıl Gidilir ?
-
Selam arkadaşlar gelecek haftaya sabiha gökçene gitmem gerek.Ancak istanbulu ulaşım olarak iyi bilmiyorum.
Sizden ricam en iyi şekilde esenler otogarından sabiha gökçene nasıl gidebileceğim konusunda yardım etmeniz.
Ekstra olarak zaman,fiyat olarak da bilgilendirme yaparsanız da sevinirim :) Teşekkürler.
-
e5 bogaz içi köprüsüne dogru gidiyorsun köprüyü geçtikden sonra düz devam ediyorsun bostancı sapagında zaten tabela var seni götürüyor çok fena uzun bir yolun var kolay gele
-
EcHoLL bunu yazdı
e5 bogaz içi köprüsüne dogru gidiyorsun köprüyü geçtikden sonra düz devam ediyorsun bostancı sapagında zaten tabela var seni götürüyor çok fena uzun bir yolun var kolay gele
Yorumun için teşekkürler hocam ama kendime ait aracım yok malesef toplu taşıma ile gideceğim :)
-
atatürk havaalanına direk metroyla gidersin ordan da sabiha gökçen servisi var direk gidersin cuma günü gideceksen beraber giderim akşam 6-7 gibi orda olurum ben de ordan karşıya geçecem
-
KaRaKuLe bunu yazdı
atatürk havaalanına direk metroyla gidersin ordan da sabiha gökçen servisi var direk gidersin cuma günü gideceksen beraber giderim akşam 6-7 gibi orda olurum ben de ordan karşıya geçecem
Çarşamba günü hocam :(
-
ben olsam taksime geçip havataşa binerdim
Cosmic tarafından 23/Şub/13 17:30 tarihinde düzenlenmiştir
edit : havataş taksimden sabiha gökçene 12 tl -
Hocam sabiha gökçene gideceksen niye esenlere aldın ki bilet hareme yokmuydu?
Cosmic arkadaşın dediği gibi taksimden havataş en mantıklısı ben gideceğim zaman avrupa yakasından öyle yapıyorum.
Yanlız havataş 15tl gibi bir mebla tutar benden söylemesi.
-
-
Metrobüs İle Kadıköy'e Gelirsin..Kadıköy'den Express Sabiha Gökçen Otobüsler Var Çift Bilet Kesiyor Onlara Binersin...
Metrobüs Çift Bilet + Express Otobüs Çift Bilet = 4 Bilet
Bilet = 1.95 TL x 4 = 7.80 TL
7.80 TL'ye Sabiha Gökçen'desin...
Zaman Olarak Boğaz Köprüsünün Trafiğine Kalmış...
KILICH tarafından 23/Şub/13 17:58 tarihinde düzenlenmiştir -
otogar 'dan taksim
83O - http://www.iett.gov.tr/saat/orer.php?hid=Saatler&hatcode=83O
taksim 'den giden otobüsler var 5 TL yi geçmez
gece 1'e kadar yarım saatte bir kalkıyo
SG-2 - http://www.iett.gov.tr/saat/orer.php?hid=Saatler&hatcode=SG-2
kerim tarafından 23/Şub/13 19:24 tarihinde düzenlenmiştir -
otogardan 500es e binersin pendik köprüsünden e10 a binersin. zaman olarak tam emin değilim ama bu şekilde çok daha ucuza gidersin