ESET NOD32 3.0.414 [Full Ama Kendiliğinden Serialli (Beta) Değil !!]
-

Evet arkadaşlar bilenler bilir NOD32'nin 3.versiyonu piyasalara beta olarak ve kendinden serial girilmiş şekilde düşmüştü.Belli bir süre sonra update yapmayı kesiyordu.Bu sürümde ise seriali siz greceksiniz :)Yani NOD32 3'ün beta sürümlerinden biri değil :D
Önce setupla programı kurun,kurulum bittikten sonra yeniden başlatmadan patch'i çalıştırıp crackleyin.şimdi yeniden başlatın ve pcniz açıldığında serial.txt'deki kullanıcı adı ve parolayı girin tamamdır.3Aydır bu programı bekliyordum nasip bu geceyeymiş :)} Muhtemel update yapmıyo diyebiliceklere karşı bir ss'te hazırladım :)
Buda Download Linki :
http://www.speedyshare.com/225291191.html
-
tşk kardeş indirdim kurdum çalışıyor inş bi sorun çıkmaz
-
nikoteen'in dediği gibi beta değil ama tam sürümde değil. Release Candidate. Yani beta değil full sürümde değil. Ama full sürüme aday olanı bu.
Denemekte yarar var. ben 2.70 kullanıyorum. Full çıksın yükleyecem.
-
Release Candidate ile full sürüm Nod32 3 arasında hiç bir fark olmayacak arkadaşlar.Sadece program bi bokluk yaparsa die adı Release Candidate zaten böylece kimse adamları suçlayamaz.nabız ölçen versiyonu bu full'ünde hiç bir değişiklik olmayacak olursada çok ufak değişikler olur bunlar.Ama tabi fullünü beklemekte yarar war.Ben eskisinin görünümünden sıkıldığım ve fullüyle arasında hiç bir fark olmayacağını düşündüğüm için kurdum,karar sizin...
-
İndirdim kurdum Hojam lasımdı eyw saol tsk ederım.. bu kadar ugrasmıssın..
-
Arkadaşım teşekkürler. Benim kullandığım eski versiyonu artık update yapmamaya başlamıştı kendini. Bu tam zamanında yetişti imdada!!! Sizlerde de böyle bir sorun oldu mu hiç??? Sürekli update derken bir gün çıkıp kullanıcı adı gerekli vb gibisinden birşeyler söyledi,o günden beri update değil. Sanırım serial ile alakalı ;)
-
fakat şöle bi durum var crackini ve serialini anlatılan şekilde kullanmam rağmen süresi 1/11/2007de bitiyor gözüküyor .acaba ben mi bi yerde hata yaptım?
-
hocam bu ibareyi tam olarak nerde gördüğünü söyleyebilir misin ? BDosyayı zaten güvenilir bir kaynaktan aldım ama sen böyle deyince heryerine baktım about'undan help dosyalarına,online supporttan advenced ayarlarına kadar ama hiç bi yerde böyle bir ibare görmedim ! Bende hiç bir yerde öyle birşey gözükmüyor :S
Atladığın bir nokta olabilitesi yüksek ! Patchi,kurulumu yaptıktan sonra pcyi başlatmadan yaptına eminsen ve hala bu uyarıyı görüyorsan bir ss atarsan sevinirim.