Eset Nod32 3.0.672 Orjinal Türkçe
-

Eset Nod32 3.0.672 Orjinal Türkçe | 19mb.
Önemli bilgilerinizi güvenli ve kontrol altında gönül rahatlığıyla tutun.her çeşit yazılım tehdidine karşı hızlı ve üstün bir koruma sağlar. Üstelik internet güvenlik süitine ek bir yük getirmeksizin.
Kullanımı çok kolay: sadece kurun ve unutun gitsin…Gerisini o halleder içiniz rahat olsun!!
KURULUMU: PROGRAMI AÇIN İLERİ İLERİ DEYİN BEKLEYİN HEPSİ BU KADAR! KENDİNDEN FİX'LİDİR BAŞKA HİÇ BİR ŞEYE GEREK YOK..
-
saol dostum:)
-
ne zamandır antivirüs yüklicektim,cd çantasını açıp room'a koymak zor geliyordu :D sebep oldu,sağol =)
-
NOD32 artık eskisi gibi değil.. Birzamanlar kaspersky a alternatif iken şu an avg ye bile alternatif değil gözümde..
test sonuçları piyasada açın bi bakın tavsiye etmem sistem gereksinimleriniz iyi ise kaspersky, normal ise avast, avira gibi antiler tercihimdir.
-
sanırım bu 50 yıllık 50 yıllık değilse istek üzerine uploadlarım..!
-
sağolasın eline sağlık
-
hayır hocam bende kalan deneme süresi:31 gün yazıyor
-
LİNK DEAD :S
-
Ben avg kullanıyorum isteyenlere avg serialini verebilirim özel mesaj atabilirrsiniz ;)
-
berkan_gul bunu yazdı:
-----------------------------
LİNK DEAD :S
-----------------------------yuh valla
14 Aralik 2008 (Pazar) 15:44 tarihinde açılan konunun linkinin öldüğünü sölemeik için hortlatıyosun , işte böylelerine ayar oluyorum
google dan bak linke , indir ,et , eyle
attıgı 4 mesajın teki burada böyle , teki nod32 key isteği ve sonrasında "xD" ifadesi ,sonuncusu da konuyla alakası olmayan mesaj
yüksek istatistiklerin için seni kutlarım
Toplam Hit: 2084 Toplam Mesaj: 10