Eset Smart Security V4.2.71.2 32Bit Ve 64Bit | Sınırsız | Türkçe | Katılımsız | Tek Link
-

Ekran görüntüsü kendi sistemime aittir. Dosyaya tıklayıp 1-2 dk kadar bekleyiniz. Kurulum işlemi otomatik olarak bitecek ve Eset devreye girecektir. Eğer bir önceki sürüm sisteminizde yüklü ise bu sürümü yüklemeden önce eski sürümü sisteminizden kaldırıp bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra bu sürümü kurunuz.
İndir : Eset Smart Security v4.2.71.2 32Bit | Sınırsız | Türkçe
İndir : Eset Smart Security v4.2.71.2 64Bit | Sınırsız | Türkçe
-
eywl kardeş
-
GoldenBoy bunu yazdı:
-----------------------------
eywl kardeş
-----------------------------Hayrını gör hocam... :)
-
comodo antivirüs hepsini sıraya dizer elini öptürür tecrübemle sabittir :D
-
aliyk bunu yazdı:
comodo antivirüs hepsini sıraya dizer elini öptürür tecrübemle sabittir :D
-----------------------------Hocam sidik yarıştırmak için açmadım konuyu :) Neyse hayrını gör :)
-
Hocam bu katılımsız programlar için virüs falan var diyollar güvenmek doğru mu nu diyorsun :) (seni gözüm tutmadığından değil )
-
Matchup bunu yazdı:
Hocam bu katılımsız programlar için virüs falan var diyollar güvenmek doğru mu nu diyorsun :) (seni gözüm tutmadığından değil )
-----------------------------virüs gömenler var katılımsızların içine bence orjinal sitesinden indirip key ile kullanmak daha güvenli
-
Explosive bunu yazdı:
virüs gömenler var katılımsızların içine bence orjinal sitesinden indirip key ile kullanmak daha güvenli
-----------------------------Bu key meseleside zor iş hocam örneğin kaspersky 2011 in keyini bir türlü bulamadım , eskiden daha kolaydı sanki. Şimdi hemen karalistede. Birde kullandığın key sen aktivasyonu yaptıktan sonra kara listeye düşerse seni etkiliyor mu ?
-
Matchup bunu yazdı:
-----------------------------Doğru diyorsun hocam o tür şerefsizler var :) Bilmediğin güvenmediğin her önüne gelen yerden indirdiğin katılımsız dosyalarında var evet. Ama bu ekran görüntüsü kendi sistemime ait. Ben taradım ve kullanıyorum. :) Sorun yok. Ben paylaştığım konulara dikkat ederim. :)