Eşit Ağırlık Meslekleri..
-
diğer konuda yazdığım gibi karne kötü..eşit ağırlığa geçmek istiyorum..siyasete ilgim var yapabilirim yani..ama t-m de hangi meslek daha avantajlı..yani hangi işte daha çok para var..ve yapabilitem nedir..?..konu da fikri olan yazsın işte..
-
siradaki açıcagın konu hakkında bilgi verirmisin :)) aticagim post u çalışmak istiyorumda..
-
Siyasal Bilimler, Hukuk, Uluslar arası ilişkiler (iyi bi uni), Sınıf Öğretmenliği , PDR gerisi fasa fiso usta. Matematiğin çok iyiyse ve edebiyatında iyiyse ea ya gec derim. Yoksa direk sözele gec :)
-
voodoo bunu yazdı:
-----------------------------
siradaki açıcagın konu hakkında bilgi verirmisin :)) aticagim post u çalışmak istiyorumda..
ne bu şimdi...ciddi ciddi iki konu açtım işte..bak orda genel yazıyor..geyik değil.. -
Newottoman bunu yazdı:
voodoo bunu yazdı:
ne bu şimdi...ciddi ciddi iki konu açtım işte..bak orda genel yazıyor..geyik değil..
-----------------------------:)
-
uluslararası ticaret ve lojistik derim başkada bişey demem
-
paraya değil ideallerine odaklan..
-
İdeallere değil paraya odaklan :| Hukuk oku amk :|
-
pdr,psikoloji,hukuk,işletme falan filan ama karne kötüyse öss başarından da şüphe duyabiliriz :) bu saydığımız meslekler de iyi derecede matematik yapmanı gerektiriyor.
-
peki eşit ağırlık 2 nin eşit ağırlık 1 puanına zararı oluyormu...
fen 2 yi sallasa mesela arkadaş soruyor...
Toplam Hit: 1728 Toplam Mesaj: 10