Eski Admin Fizilal"Den Rica
-
igdirli.com diye siteye saldırı yapanlardan ricam kesmeleridir. surekli beni arıyorlar...
Fizilal -
tbtye mi admindin?değilsen nereye adminsin?
bu konuyu nedne buraya açıyosun? -
sitene tahribat üyelerin saldırdıgını ne biliyon??
-
denyoda dost siteler falgası gibi bişi wardı galiba yalnış hatırlıyo da olabilirim ama ööle bişi galiba
-
Fizilal abiniz burada admin idi.
Daha fazla bilgi vermeme kızmaz umarım, Aytek (HolyOne) ile beraberdi Bahçeşehir Üniversitesi'nde.
Hatta rene'yi de oraya alacaklardı ama bir sorun oldu, yapamadılar.
Bence bu işi kim yapıyorsa, acilen çıkıp özür dilemeli!
Yukarıda yazı yazanları da uyarıyorum, reklam falan değildir, yazılarınızı düzeltin. -
fizilal abü sen msj yazarmıydın :s
-
fizilal eski ve degerli uyelerdendi.
bildiklerini bizlerle her zaman paylasirdi
bircok konuda tecrubeli ve bilgili biridir.
sadece burda degil bircok dergide makalesi yazisi bulunmus birisidir.
tanimayanlar bilmeyenler bilsin.
saldiri yapanlar burdan birileri ise durdurdusun ve alip veremedikleri neyse buraya yazsin ortasini bulmalarina yardimci olalim.
-
fizilal hoca eski uyelerden, halen dostluguna kardeslıgıne guvenebılecegımız ınsanlardandır. Terbiyesizlik yapılmasına iizn veremem şahsen..
-
TugrulBaba ,underzero, Criminal bu yazıları yeni gördüm... bu yazılarınızdan dolayı askerlik sonrası haftada bir kaç saatimi inş. ayıracağım... Bu arada Mayki, kabus, Barthez, Aczimendi(yazılışını tam hatırlayamadım),İslamic kardeşlerimle tekrar bir arada olmayı ümit ediyorum....
Bu arada bilgili değilim hiç bir konuda öyle olsa her gece cahilliğimin derecesi canımı yakmazdı...
Selametle...
Toplam Hit: 1424 Toplam Mesaj: 9