Eski Bir Database Formatı Olan DBF İ Açmakta Sorun
-
Eski bi kayıt programından aldığımız yedek dbf olarak kaydedilmekte.İntertnette access le açabilirsiniz dio ama ben hata mesajı aldım hata şöyle;
"External table is not in the expected format" açmaya çalıştığım dosya şu şekilde 2 parça ADRES ve ADRES.DBF.
İnternette araştırdığımda 2sini bağlamak falan gibi bişeyler anladım napabilirim?İçinde özel bilgiler olabileceğinden paylaşmıyorum.
Teşekkürler.
(Access 2007 kullanıorm)
-
Ücretli bi dbf to mdb converter la içeriği görebildim ama ücretsiz versiyonu olan varmı?Bide bu access açamıo cücükten bi convert programı açabilio merak ettim olay ne bilen varsa cevapları bekliorm :)
-
excel den import etmeyi dene birde
-
hocam office 2007 okuduğu ve kayıt ettiği uzantıları değiştirdi.ancak 2007 nin diğer bir özelliği de eski sürümlerin yaptığı tüm işleri yapabilmesi.istediğin veri tabanını 2003 uyumluluk modunda çalıştırmayı dene.eğer yine acmazsa sana bir converter bulup serialını da veririz :)
-
canerator bunu yazdı:
-----------------------------Ücretli bi dbf to mdb converter la içeriği görebildim ama ücretsiz versiyonu olan varmı?Bide bu access açamıo cücükten bi convert programı açabilio merak ettim olay ne bilen varsa cevapları bekliorm :)
-----------------------------
O dosya Access dosyası olmadığından yadırgamamak lazım. Senin veritabanı dosyan Visual Fox Pro veritabanı. Visual Studio 6.0 Enterprise Edition'ın ISO'sunu bulursan içinde var, kurabilirsin. En garanti yolu bu. Ama o DBF Viewer programının crackini bulmak daha kolay gibi görünüyor. -
underzero exel açtı ama düzgün deil ücretli programda daha net görüorm içeriği
opusdei uyumluluk moduda olmadı
buzukatak dediğin gibi crack yada bedavasını bulalım ben bulamadım
Ozaman bana dbf converter ücretsiz veya crackli olanından bulabilecek varmı ben bulamadım :S
-
Borland Delphi Database Desktop ile açabilirsin ama onun içinde BDE Administrator ayarlarını yapman lazım.