Eski Bir Domain Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Bundan 3 yıl önce cc ile aldığım bir domain var.Ancak domain aldığım sitedeki panelin kullanıcı adını ve şifresini unuttum.Şu andada şifre istediğimde benden tckimlik numarası istiyor.Ben bu domaini geri almak istiyorum.Kayıt sırasındaki yönetici mail'i halen bende bu durumda bana yol göstericek.Tckimlik numarası istemeden ücretsiz transfer yapabileceğin bir adres gösterebilecek vs.vs. yardım edebilecek varmı ne yapabilirim?

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    yabncı domain firmalarından birini seç transfer et fakat domainde kullandığın e-posta adresinindeşifresinideunutmadıysan tabi

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

flood bunu yazdı:
    -----------------------------
    yabncı domain firmalarından birini seç transfer et fakat domainde kullandığın e-posta adresinindeşifresinideunutmadıysan tabi
    -----------------------------

Peki bana transfer ücreti istemeyecek kolay bi yer söylermisin? 

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    hiç bir domain şirketi transfer için ayrıca ücret talep etmez sadece transfer ederken senin domainin süresini 1 yıl daha uzatır ve onun ücretini talep eder başka türlü transfer işlemini gerçekleştiremessin

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    network
    network's avatar
    Erkek

hiç bir yerde hiç bir şekilde transfer ücreti vermeden domaini ni transfer edemezsin malesef ..bnde aynı durumları yaşamaktayım bir domainim var maili bnde mail şifremi biliyorum ama transfer edemiyorum öçünkü transfer kod bilgisini bilmiyorum ..

bunu da temin edebilmem için snden istenilen T.C. kimlik noyu vermen gerekli :(

I Love Software , Software is a life...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2FaN
    2FaN's avatar
    Erkek
    isimtescilden godaddy ye domaini transfer etmiştim ücretsiz diğer yerleri bilemem :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Domain 10 yıllık ve cc ile aldığım için gerçek kimliğim üzerinden para yatırmak istemiyorum :).

Toplam Hit: 1421 Toplam Mesaj: 7