Eski Değişenleri Temizlemek?
-
http://www.tahribat.com/Forum-Scripti-Calisir-Hale-Getirmek-155352/
HTTP_POST_VARS, HTTP_GET_VARS vb. eski değişkenleri yenisi ile değiştirmem gerekli. HTTP_POST_VARS, HTTP_GET_VARS değişkenlerinin yenisi ile değiştirdim. ancak biraz daha var sanırım.
şöyle bakabilecek varsa.
test.emetmyo.net/VipDownload.rar
-
adamım bi sakin. 50 tane konu mu açcan cevap gelene kadar. p.tesi bugün. p.tesi sendromu bilmemne var.
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------adamım bi sakin. 50 tane konu mu açcan cevap gelene kadar. p.tesi bugün. p.tesi sendromu bilmemne var.
-----------------------------hocam dün pazar dı ama o konuda 150 hite ragmen online olan ve bu işi bilen kimse yardım etmedi. pmler attığım halde.
hani eğer herkes bu işi, yardım etmeyi paraya dökmüş ise bu kategoriler kapanmalı.
ayrıca dünden bu yana bu konu hakkında 2. konu açışım.
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------adamım bi sakin. 50 tane konu mu açcan cevap gelene kadar. p.tesi bugün. p.tesi sendromu bilmemne var.
-----------------------------hocam dün pazar dı ama o konuda 150 hite ragmen online olan ve bu işi bilen kimse yardım etmedi. pmler attığım halde.
hani eğer herkes bu işi, yardım etmeyi paraya dökmüş ise bu kategoriler kapanmalı.
ayrıca dünden bu yana bu konu hakkında 2. konu açışım.
-----------------------------hacım burada kimse senin maaşlı elemanın değil. isteyen yardım eder istemeyen etmez.bir çoğu işi gücü olan adamlar. senden para isteyen olduysada gayet doğal adamın geçim kaynağı budur belki. eğer rahatsızsan
r10.net / ceviz.net varda var. haydı hayırlı günler
-
herkes myblackworldweb konu açsada cevap versek diye bekliyor zaten.
24 saat olmadan 3 kere konu uplamışsın.bide 2. yi açıyorsun sen siteyi sadece aktif konulardan takip ediyor olabilirsin ama herkes aktif konulardan takip etmiyor ilgili kategoriye gidip bugun ne olmuş diye bakıyor.
onun haricinde kimsenin konulara cevap verme zorunlulugu yok kategorilerin altında biliyorsan cevap vermezsen ab yersin gibi bir açıklama söz konusu değil.
zaten bu tarzla cevap almaya çalışırsan alabilceginide sanmıyorum -
hocalar ne oluyor ya. ben kimseye cevap verme zorunluluğu var filan demedim. en azından konuya giren fikri yoksa bile, meşgulse bile konuyu yukarı taşısa görmeyen görse fena olmaz mı? bedava bir şey verince konu anında 700-1000 hitlere yükseliyor. ya da bir satışta konuyu upluyorlar görmeyen görüyor yardımcı oluyorlar. ama bu şekilde olunca ben de mecburen konuyu biraz değiştirip 2. konuyu açtım.