folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Eski Deniz Harp Okulu Komutanı Em.Tuğ.Amiral Türker ERTÜRK Canlı Yayında.

Eski Deniz Harp Okulu Komutanı Em.Tuğ.Amiral Türker ERTÜRK Canlı Yayında.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Bu akşam saat:21:00 de Eski Deniz Harp Okulu Komutanı Em.Tuğ.Amiral Türker Ertürk, ''İleri Demokrasi''

ve ''Denizcilerimiz Niçin Hedef'' konularında Ulusal Kanal,Gündem Programında.
    İzleyemeyenler için canlı yayın;
    http://ulusalkanal.com.tr/canliyayin/canliyayin.html

Gündem hakkında saf temiz bilgi alabilmek ve olanları anlayabilmek isteyenler süreci birebir yaşaan bu insandan çok şey öğrenebilir. Babacan alçak gönüllü bu insan şuanda canlı yayında herşeyi cevaplıyor arkadaşlar izleyebilirisinz.

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

internetten izliyorum/dinliyorum şu an. bilgi sızıntılarından felan bahsediyor. ilginç şeyler söylüyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

teşekkürler.

Keep Going !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

okulda flash yok özür dilerim izleyemiyorum ama bir denizci olarak diyorum ki ışıklar ve kuleli tamamen cemaatlerin elinde abd ve başka devletler Deniz Komutanlığının elindeki belgeleri istiyor planları istiyor bu yüzden baskı hep bizde!

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

geç kaldım heralde...

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
Toplam Hit: 1239 Toplam Mesaj: 5