folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Eski Düzen Sözlük Siteleri

Eski Düzen Sözlük Siteleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

Merhaba

Sözlüklerde vakit geçirmeyi severim fakat tüm sözlükler reddite dönmeye başladı.

İnci desen hali ortada geçen üyeliğe bakayım dedim anancılar ortada

Ekşi desek kanzuka kaldı ssg amerikaya gitti. Twitter tarzı bir şeyler saçmaladı televizyonda

Uludağ desek ekşiye yazamayan pkklılar orda takılıyor ,  aslında tüm ideolojiler at koşturuyor, ismail alpen inciyle ve diğer sitelerle ilgileniyor

Kötüsözlük falan var da çok durgun , eski düzen olup bilgilendirici entryleri olan siyasetin aşırı dönmediği sözlük siteleri var mı bildiğiniz?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://www.cogitosozluk.net/ tavsiye ederim.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

tahribat.com

Sen de söylemişsin eski düzen sözlük sitesi kalmadı, hepsi foruma döndü. Tahribat'ta hem reklam yok hem özgür ortam.

sözlükte takılacağına tahribat'ta takıl bence

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

instela var bir de

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    r10aldinho bunu yazdı

instela var bir de

İtü sözlük o. Üniversite yönetimi bizim üniv. ismini kullanmayın diye dava açtı ondan değiştirdiler.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugen
    mugen's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    r10aldinho bunu yazdı

instela var bir de

İtü sözlük o. Üniversite yönetimi bizim üniv. ismini kullanmayın diye dava açtı ondan değiştirdiler.

Arka yüzdeki sebep bu muymuş :D

O mahiler ki derya içredir deryayı bilmezler.. .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    alp bunu yazdı

tahribat.com

Sen de söylemişsin eski düzen sözlük sitesi kalmadı, hepsi foruma döndü. Tahribat'ta hem reklam yok hem özgür ortam.

sözlükte takılacağına tahribat'ta takıl bence

tbt de siyaset olsa biraz iyi olurdu.ana sayfanın altından böle 3 konu fln.canı istiyen girer çıkar.burdaki müridlerin yazdıgı haberler önemli oluo takip ediorum ama genelde konu silinior..normal haber siteleri 5 para etmez.bu nedenlerden dolayı arada sözlüklere kayıyor insan.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

2 yıl önce bu yaz yapacağım diye bir sözlük projesine girişmiştim. Okulda bitirme projesi olarak verdim. Bazık şeyleri eksikti ama çalışıyordu. Bir sözlük sitesi açmak istiyorum, özellikle referans modülü ekleyerek. İşsiz, güçsüz, gereksiz bir insan olmama rağmen vakit öldürmeyi çok iyi biliyorum ve vaktim yok ne yazık ki :(

Açacam ama sittin sene sonra açmaktan korkuyorum.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    DrKill bunu yazdı

2 yıl önce bu yaz yapacağım diye bir sözlük projesine girişmiştim. Okulda bitirme projesi olarak verdim. Bazık şeyleri eksikti ama çalışıyordu. Bir sözlük sitesi açmak istiyorum, özellikle referans modülü ekleyerek. İşsiz, güçsüz, gereksiz bir insan olmama rağmen vakit öldürmeyi çok iyi biliyorum ve vaktim yok ne yazık ki :(

Açacam ama sittin sene sonra açmaktan korkuyorum.

benim de var böyle bir proje fakat uğraşacak vaktim yok

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

Onun için eski düzen internet kültürüne ve kullanıcılarına ihtiyacın var. Bunu şöyle yapabilirsin, açık açık neler konuşulacağını ve nasıl bir üslup takınılacağını anlatan bir manifesto yazarsın, kabul ettirirsin, işte ilk 20 entrylerini bu manifestoya göre değerlendirirsin, sonra zaten öyle yazmaya alışırlar.

Sözlüklerde şu an am göt meme, siyaset, karşı cins ve romantizm tüccarlığı, idealizm savaşı, spor, bu gün kiminle dalga geçsek?, felsefe 1. sınıf öğrencisiyim şu kitapları okudum bakın ne güzel terminolojim var pm atsanıza gizli niyetine sahibim fakat konuşmada inkar ederim çünkü ampirik ve teorik her çıkarımınıza lanet olsun,

gibi sikten boktan konularla dolu, bir ara sexlisözlük vardı seviyordum ben onu pis cinsel sohbet seven biri olarak, o da kapandı.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

up

Toplam Hit: 1723 Toplam Mesaj: 11