Eski Düzen Sözlük Siteleri
-
Merhaba
Sözlüklerde vakit geçirmeyi severim fakat tüm sözlükler reddite dönmeye başladı.
İnci desen hali ortada geçen üyeliğe bakayım dedim anancılar ortada
Ekşi desek kanzuka kaldı ssg amerikaya gitti. Twitter tarzı bir şeyler saçmaladı televizyonda
Uludağ desek ekşiye yazamayan pkklılar orda takılıyor , aslında tüm ideolojiler at koşturuyor, ismail alpen inciyle ve diğer sitelerle ilgileniyor
Kötüsözlük falan var da çok durgun , eski düzen olup bilgilendirici entryleri olan siyasetin aşırı dönmediği sözlük siteleri var mı bildiğiniz?
-
http://www.cogitosozluk.net/ tavsiye ederim.
-
tahribat.com
Sen de söylemişsin eski düzen sözlük sitesi kalmadı, hepsi foruma döndü. Tahribat'ta hem reklam yok hem özgür ortam.
sözlükte takılacağına tahribat'ta takıl bence
-
instela var bir de
-
r10aldinho bunu yazdı
instela var bir de
İtü sözlük o. Üniversite yönetimi bizim üniv. ismini kullanmayın diye dava açtı ondan değiştirdiler.
-
mkyb bunu yazdır10aldinho bunu yazdı
instela var bir de
İtü sözlük o. Üniversite yönetimi bizim üniv. ismini kullanmayın diye dava açtı ondan değiştirdiler.
Arka yüzdeki sebep bu muymuş :D
-
alp bunu yazdı
tahribat.com
Sen de söylemişsin eski düzen sözlük sitesi kalmadı, hepsi foruma döndü. Tahribat'ta hem reklam yok hem özgür ortam.
sözlükte takılacağına tahribat'ta takıl bence
tbt de siyaset olsa biraz iyi olurdu.ana sayfanın altından böle 3 konu fln.canı istiyen girer çıkar.burdaki müridlerin yazdıgı haberler önemli oluo takip ediorum ama genelde konu silinior..normal haber siteleri 5 para etmez.bu nedenlerden dolayı arada sözlüklere kayıyor insan.
-
2 yıl önce bu yaz yapacağım diye bir sözlük projesine girişmiştim. Okulda bitirme projesi olarak verdim. Bazık şeyleri eksikti ama çalışıyordu. Bir sözlük sitesi açmak istiyorum, özellikle referans modülü ekleyerek. İşsiz, güçsüz, gereksiz bir insan olmama rağmen vakit öldürmeyi çok iyi biliyorum ve vaktim yok ne yazık ki :(
Açacam ama sittin sene sonra açmaktan korkuyorum.
-
DrKill bunu yazdı
2 yıl önce bu yaz yapacağım diye bir sözlük projesine girişmiştim. Okulda bitirme projesi olarak verdim. Bazık şeyleri eksikti ama çalışıyordu. Bir sözlük sitesi açmak istiyorum, özellikle referans modülü ekleyerek. İşsiz, güçsüz, gereksiz bir insan olmama rağmen vakit öldürmeyi çok iyi biliyorum ve vaktim yok ne yazık ki :(
Açacam ama sittin sene sonra açmaktan korkuyorum.
benim de var böyle bir proje fakat uğraşacak vaktim yok
-
Onun için eski düzen internet kültürüne ve kullanıcılarına ihtiyacın var. Bunu şöyle yapabilirsin, açık açık neler konuşulacağını ve nasıl bir üslup takınılacağını anlatan bir manifesto yazarsın, kabul ettirirsin, işte ilk 20 entrylerini bu manifestoya göre değerlendirirsin, sonra zaten öyle yazmaya alışırlar.
Sözlüklerde şu an am göt meme, siyaset, karşı cins ve romantizm tüccarlığı, idealizm savaşı, spor, bu gün kiminle dalga geçsek?, felsefe 1. sınıf öğrencisiyim şu kitapları okudum bakın ne güzel terminolojim var pm atsanıza gizli niyetine sahibim fakat konuşmada inkar ederim çünkü ampirik ve teorik her çıkarımınıza lanet olsun,
gibi sikten boktan konularla dolu, bir ara sexlisözlük vardı seviyordum ben onu pis cinsel sohbet seven biri olarak, o da kapandı.
-
up