Eski Grubumuz Tekrar Birleşti
-
Sene 2012.Üniversite zamanında bir grup kurmuştuk ve videosunu buraya atmıştım.O zamanlar youtube de 1k izlenme almıştı.İnanılmaz bir etkileşimdi.Sene 2020 ve tekrar birleştik.Yeni şarkılar ve videolarla karşınızda olacağız.Yorumlarınızı merakla bekliyorum.
bizimle alakalı tek yorumlu ekşi sözlük konusu
https://eksisozluk.com/sonte--3276707
peace tarafından 14/Haz/20 01:42 tarihinde düzenlenmiştir -
Eksik soylemis hocam :) (eksideki yorum)
Daha yolun basindasiniz, insallah kendinizi gelistirirsiniz diyor ve basarilar diliyorum.
-
Başarılar
-
Hayırlısı olsun hocam :)
-
O yıllarda üni okumak için neler vermezdim. :/ Yaşıyorsunuz bu hayatı. :P Şarkıya gelince listeme ekledim. Gayet iyi. :D vokalist şan dersi alsa ses tonlamalarını çok profesyonelce ayarlasa çok güzel şeyler olacak gibi. Başarılar dilerim. Adamlar gibi güzel bi grup şahlandı neden siz de başarılı olmayasınız? vokalist işin içine duygularını katsa kendine has tonlamaları ortaya çıkarsa birşeyler olur sanki. :D Yolunuz açık olsun.
-
Uzun Saçlı - Steve Jobs herhalde... @Peace o sen değilsen gruptan şutlayın direk yada gitar çalmayı öğrensin , gitaristlerden birini atın. Gereksiz kalabalık.
-
herlocksholmes bunu yazdı
Eksik soylemis hocam :) (eksideki yorum)
Daha yolun basindasiniz, insallah kendinizi gelistirirsiniz diyor ve basarilar diliyorum.
teşekkür ederim hocam.yeni kayıtlar daha prof olacak inş.
-
italyan bunu yazdı
Uzun Saçlı - Steve Jobs herhalde... @Peace o sen değilsen gruptan şutlayın direk yada gitar çalmayı öğrensin , gitaristlerden birini atın. Gereksiz kalabalık.
yolladık abi zaten.arkada ki basscı benim.üniversite yılları işte.
-
GuArDiAn55 bunu yazdı
O yıllarda üni okumak için neler vermezdim. :/ Yaşıyorsunuz bu hayatı. :P Şarkıya gelince listeme ekledim. Gayet iyi. :D vokalist şan dersi alsa ses tonlamalarını çok profesyonelce ayarlasa çok güzel şeyler olacak gibi. Başarılar dilerim. Adamlar gibi güzel bi grup şahlandı neden siz de başarılı olmayasınız? vokalist işin içine duygularını katsa kendine has tonlamaları ortaya çıkarsa birşeyler olur sanki. :D Yolunuz açık olsun.
Hayatımın belki de en güzel yıllarıydı.Yakında bir şarkı kaydı daha paylaşıcam ama bu güncel hallerimizle :)