folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Eski Grubumuz Tekrar Birleşti

Eski Grubumuz Tekrar Birleşti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    peace
    peace's avatar
    Erkek

Sene 2012.Üniversite zamanında bir grup kurmuştuk ve videosunu buraya atmıştım.O zamanlar youtube de 1k izlenme almıştı.İnanılmaz bir etkileşimdi.Sene 2020 ve tekrar birleştik.Yeni şarkılar ve videolarla karşınızda olacağız.Yorumlarınızı merakla bekliyorum.

https://youtu.be/XY98iErmDKk

bizimle alakalı tek yorumlu ekşi sözlük konusu 

https://eksisozluk.com/sonte--3276707

peace tarafından 14/Haz/20 01:42 tarihinde düzenlenmiştir

Hi!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herlocksholmes
    herlocksholmes's avatar
    Erkek

Eksik soylemis hocam :) (eksideki yorum)

Daha yolun basindasiniz, insallah kendinizi gelistirirsiniz diyor ve basarilar diliyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Başarılar

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Hayırlısı olsun hocam :)

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GuArDiAn55
    GuArDiAn55's avatar
    Erkek

O yıllarda üni okumak için neler vermezdim. :/ Yaşıyorsunuz bu hayatı. :P Şarkıya gelince listeme ekledim. Gayet iyi. :D vokalist şan dersi alsa ses tonlamalarını çok profesyonelce ayarlasa çok güzel şeyler olacak gibi. Başarılar dilerim. Adamlar gibi güzel bi grup şahlandı neden siz de başarılı olmayasınız? vokalist işin içine duygularını katsa kendine has tonlamaları ortaya çıkarsa birşeyler olur sanki. :D Yolunuz açık olsun.

HACKEROKAN!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

Uzun Saçlı - Steve Jobs herhalde... @Peace o sen değilsen gruptan şutlayın direk yada gitar çalmayı öğrensin , gitaristlerden birini atın. Gereksiz kalabalık. 

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    peace
    peace's avatar
    Erkek
    herlocksholmes bunu yazdı

Eksik soylemis hocam :) (eksideki yorum)

Daha yolun basindasiniz, insallah kendinizi gelistirirsiniz diyor ve basarilar diliyorum.

teşekkür ederim hocam.yeni kayıtlar daha prof olacak inş.

Hi!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    peace
    peace's avatar
    Erkek
    italyan bunu yazdı

Uzun Saçlı - Steve Jobs herhalde... @Peace o sen değilsen gruptan şutlayın direk yada gitar çalmayı öğrensin , gitaristlerden birini atın. Gereksiz kalabalık. 

yolladık abi zaten.arkada ki basscı benim.üniversite yılları işte.

Hi!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    peace
    peace's avatar
    Erkek
    GuArDiAn55 bunu yazdı

O yıllarda üni okumak için neler vermezdim. :/ Yaşıyorsunuz bu hayatı. :P Şarkıya gelince listeme ekledim. Gayet iyi. :D vokalist şan dersi alsa ses tonlamalarını çok profesyonelce ayarlasa çok güzel şeyler olacak gibi. Başarılar dilerim. Adamlar gibi güzel bi grup şahlandı neden siz de başarılı olmayasınız? vokalist işin içine duygularını katsa kendine has tonlamaları ortaya çıkarsa birşeyler olur sanki. :D Yolunuz açık olsun.

Hayatımın belki de en güzel yıllarıydı.Yakında bir şarkı kaydı daha paylaşıcam ama bu güncel hallerimizle :)

Hi!
Toplam Hit: 1642 Toplam Mesaj: 9
müzik video takip takip