Eski İstiklal Marşı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    İstiklal marşının ilk bestesi.Türk sanat müziği gibi birşey olmuş.Şimdiki bestesine şükrettim dinlerken :S

http://rapidshare.com/files/24841196/Eski___304_stiklal_Mar__351___305_.rar.html

λ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

Töbe de lan çarpılırsın eski türk sanat müziği ile kıyaslama olm çok ayıp lan :( ayyyyy

İstiklal marşımızın türk sanat müziği gibi olanıda senfonik olanıda gothic miş doom muş death miş türküymüş hiç farketmez o bizim marşımız ne olursa olsun herşeyden önce saygımız sevgimiz war atamıza ve ülkemize. Seviyorum Türkiye`yi

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    HolyDemon bunu yazdı:
    -----------------------------
    Töbe de lan çarpılırsın eski türk sanat müziği ile kıyaslama olm çok ayıp lan :( ayyyyy

İstiklal marşımızın türk sanat müziği gibi olanıda senfonik olanıda gothic miş doom muş death miş türküymüş hiç farketmez o bizim marşımız ne olursa olsun herşeyden önce saygımız sevgimiz war atamıza ve ülkemize. Seviyorum Türkiye`yi
    -----------------------------

Oldu olacak vatan haini ilan etseydin hoca töbe töbe şimdiki beste daha iyi dedim.

λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek

valla iğrenç.Allah zeki üngörden razı olsun okul çıkışında böle iğrenç bi besteyle sölemioz :)

... sorcerer & musket ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    "vatan sana canım feda" tek kelime

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

Tamam ay fayiriks ne bağırıyon küçücük çocuga  ayrıca x-files o 4 kelime

Her Şey Vatan İçin !

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

(: Biliyorum bunu çok tatlı bişiy

Sanki Trt deki Gözlüklü tonton amcalar sölemi$ gibi :) Sanat müziine daha yakın bişiy :p

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Daha Önceden DinLemiştim, Besteye DeiL SözLerine Bakmak Lazım Bence

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

arkadşala rizim hocalarımız derdi hep istiklal marşında nefes alma verme yanlış yapıyorsunuz diye.Ancak askerler bir gün çanakkaleye gittiğimde gelmişti.Bir istiklal marşı okudular ama tüylerim diken diken oldu.Çok farklı bir şekilde okudurlar.Mezarın başındaydım okumaya başladılar hemen hazırola durdum ve bayrağa baktım.Bende katıldım ama yazarken dahi tüylerim diken diken  oluyor.

İStiklar marşını ne zaman duysam özellikle gurp içinde söylerken okulda çarşıda şurda burda tüylerim diken diken oluyor.Bazen oulun yanından geçerken istiklal marşı söyleniyor kaldıım ortasında duruyorum okuyorum.Ancak bir çok insan yanımdan geçip gidiyor gerçekten üzüyor beni.İstiklal marşı gibi değerler çok önemlidir sahip çıkalım. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

http://www.syriabank.com/indirogretmenim/modules.php?name=Downloads&op=getit&lid=1976

işte arkadaşlar tüylerim yine diken diken oldu :( 

Toplam Hit: 1555 Toplam Mesaj: 11