folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Eski Msn Adresini Açma

Eski Msn Adresini Açma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek

Arkadaşlar eski msn adresimin şifresini unuttum ne gizli soru nede başka bşi işe yaramıyor acaba açmanın başka bir yolu warmı bu msn patlatanlar flan yardımcı olunuz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

Msn Patlatma Diye Bisey Yok :)

Hotmaile Mail At - Birkac Soru Karsiliginda Belki Acabilirler.. Onun Haricinde Acamassin

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HuznunHikayesi
    HuznunHikayesi's avatar
    Erkek

bak o maili mail bombardamanına tut belki kapatırlar maili sonra sen açarsın

çok zahmetli ama. benim eski mail vardı mesela  tüm keraneci sitelere vermiştim bide bombardıman yapmıştım unuttum diye. bi ara 1-2 yıl sonra baktım mail adresi boşta geri aldım .d

172* & 05-18-10 17:3x..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek

Aslında bana lazım olan içindeki adresler onları kurtarmam lazım acil lazım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

Pawlow bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar eski msn adresimin şifresini unuttum ne gizli soru nede başka bşi işe yaramıyor acaba açmanın başka bir yolu warmı bu msn patlatanlar flan yardımcı olunuz.

böyle bişey mümkün olsa ortada ortada mail kalmaz bende admin@hotmail.com un şifresini unuttum mesela ? biraz zihninizi açın ya bırakın bu boş beleş msn hack muhebbetlerini. ha şifren çalındı eyw geri alabilmen için şansın var ama öteki türlü hayal.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

biri demiş mail bombardımanı biri demiş msn patlatma

arkadaşım. msn patlatma diye bişey yok. bunu unutmayın. adamın şifresini biliyorsan açarsın bilemiyorsan deneme yanılma yolu ile şifresini bulursun ki çok zor bir ihtimal gerisi hikaye.

mail bombardımanıymış. güvenlik gereği siz şifreyi defalarca yanlış girdiğinizde msn bir süre açılmıyor bazıları da "aha adamın msn adresini kilitledik kırdık bak açamıyo" diye ortada salak salak geziyo. sinir oluyorum böyle şeylere.

gülme gidenin arkasından. gün gelir, elveda bile diyemezsin giderken... | Hayat fani, Ölüm ani....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek

Hocam anlatıyorlar ya şöyle patlattım böyle patlattım bana eski msn adresim ve içindeki adreslerim lazım warsa yardımcı olabilecek birileri yazsınlar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

Pawlow bunu yazdı:

Hocam anlatıyorlar ya şöyle patlattım böyle patlattım bana eski msn adresim ve içindeki adreslerim lazım warsa yardımcı olabilecek birileri yazsınlar.

hocam msn adresini birisinin ele geçirmesi için o msn adresini kullanan birileri lazım ve o kullanan adam biraz hatta baya saf olması lazım. senin adresinide senden başka kullanabilecek birisi olmadığı için unut bunu yani kısaca.

Toplam Hit: 1372 Toplam Mesaj: 8