Eski Msn Adresini Açma
-
Arkadaşlar eski msn adresimin şifresini unuttum ne gizli soru nede başka bşi işe yaramıyor acaba açmanın başka bir yolu warmı bu msn patlatanlar flan yardımcı olunuz.
-
Msn Patlatma Diye Bisey Yok :)
Hotmaile Mail At - Birkac Soru Karsiliginda Belki Acabilirler.. Onun Haricinde Acamassin -
bak o maili mail bombardamanına tut belki kapatırlar maili sonra sen açarsın
çok zahmetli ama. benim eski mail vardı mesela tüm keraneci sitelere vermiştim bide bombardıman yapmıştım unuttum diye. bi ara 1-2 yıl sonra baktım mail adresi boşta geri aldım .d
-
Aslında bana lazım olan içindeki adresler onları kurtarmam lazım acil lazım.
-
Pawlow bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar eski msn adresimin şifresini unuttum ne gizli soru nede başka bşi işe yaramıyor acaba açmanın başka bir yolu warmı bu msn patlatanlar flan yardımcı olunuz.
-----------------------------böyle bişey mümkün olsa ortada ortada mail kalmaz bende admin@hotmail.com un şifresini unuttum mesela ? biraz zihninizi açın ya bırakın bu boş beleş msn hack muhebbetlerini. ha şifren çalındı eyw geri alabilmen için şansın var ama öteki türlü hayal.
-
biri demiş mail bombardımanı biri demiş msn patlatma
arkadaşım. msn patlatma diye bişey yok. bunu unutmayın. adamın şifresini biliyorsan açarsın bilemiyorsan deneme yanılma yolu ile şifresini bulursun ki çok zor bir ihtimal gerisi hikaye.
mail bombardımanıymış. güvenlik gereği siz şifreyi defalarca yanlış girdiğinizde msn bir süre açılmıyor bazıları da "aha adamın msn adresini kilitledik kırdık bak açamıyo" diye ortada salak salak geziyo. sinir oluyorum böyle şeylere.
-
Hocam anlatıyorlar ya şöyle patlattım böyle patlattım bana eski msn adresim ve içindeki adreslerim lazım warsa yardımcı olabilecek birileri yazsınlar.
-
Pawlow bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam anlatıyorlar ya şöyle patlattım böyle patlattım bana eski msn adresim ve içindeki adreslerim lazım warsa yardımcı olabilecek birileri yazsınlar.
-----------------------------hocam msn adresini birisinin ele geçirmesi için o msn adresini kullanan birileri lazım ve o kullanan adam biraz hatta baya saf olması lazım. senin adresinide senden başka kullanabilecek birisi olmadığı için unut bunu yani kısaca.