Eski Numarayı Geri Alma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeNRoM
    ZeNRoM's avatar
    Erkek

Merhabalar,

Birkaç yıl önceki numarayı geri almam lazım. Onaylı Google Adsensenin bağlı olduğu numaraydı. Doğrulama kodunu bu numaraya gönderilor. Başka da kurtarma yöntemi yok mailde. 

Numarayı çeverdiğimde Vodafone kayıtlı böyle bir numara yok diyor. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde numarayı geri alamazsınız diyor. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Hiçbir şey, apaçık ortada olan kadar aldatıcı değildir !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

up olsun diye yazıyorum, hiç böyle birşey yapılabildiğini duymadım. çok eskiden vodafone, boşsa istediğin numarayı sana veriyordu öyle bi kampanya gibi birşeyi vardı ama uzun zamandır bunu yaptığını da duymadım. hani istersen vodafone genel müdürüne mail at linkedinden ulaşmayı dene vb diye akıl verebilirim anca. 

adsense için de google'a mail atabilirsin. durumu olduğu gibi açıklayıp, son girişlerini ve hatırladığın son şifreleri söyleyebileceğini bildirirsin, kimlik bilgileriyle vb. zaman alır sanırım ama google çözerse çözer.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

yakın zamanda turkcell den bir hat aldım aldığım numara numarasını değiştiren bir kıza ait çıktı daha önce kızın biri kullanıyormuş 

whatsapptan sapığı yürüyeni ara ara yazıyorlar  arıyorlar filan  beni görünce dumura uğruyorlar ama boku çıkmaya başladı durumun kız belli neden değiştirmiş numarasını 

artık yeni hatta sıkıntı keşke ntgsm gibi daha önce kulanılmamış numaralardan alsaydım 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeNRoM
    ZeNRoM's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

up olsun diye yazıyorum, hiç böyle birşey yapılabildiğini duymadım. çok eskiden vodafone, boşsa istediğin numarayı sana veriyordu öyle bi kampanya gibi birşeyi vardı ama uzun zamandır bunu yaptığını da duymadım. hani istersen vodafone genel müdürüne mail at linkedinden ulaşmayı dene vb diye akıl verebilirim anca. 

adsense için de google'a mail atabilirsin. durumu olduğu gibi açıklayıp, son girişlerini ve hatırladığın son şifreleri söyleyebileceğini bildirirsin, kimlik bilgileriyle vb. zaman alır sanırım ama google çözerse çözer.

Önerileriniz için teşekkür ederim hocam. 

Vodafone genel müdürünün mailini bulamadım. Adsense için de durumu izah edebileceğim bir mail adresi bulamadım. Bu konuda bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. 

Mail adresimi ve şifremi hatırlıyorum. Şifreyi girdikten sonra telefona onay mesajı gidiyor. O kısmı halledemiyorum maalesef.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/numara-rezerve?cid=perf-ppc-google-sea-mass-brand-numberfreezenumara-mobacq-ao-vodafone%20yeni%20numara%20alma-1123&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAjeW6BhBAEiwAdKltMtP9kDrF9JzCkeLYCT-W7KzJkuTtCFyhaBxwRemG5H-RGFua3_041hoCd2QQAvD_BwE

Kendine İyi Bak ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeNRoM
    ZeNRoM's avatar
    Erkek
    darkroques61 bunu yazdı

https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/numara-rezerve?cid=perf-ppc-google-sea-mass-brand-numberfreezenumara-mobacq-ao-vodafone%20yeni%20numara%20alma-1123&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAjeW6BhBAEiwAdKltMtP9kDrF9JzCkeLYCT-W7KzJkuTtCFyhaBxwRemG5H-RGFua3_041hoCd2QQAvD_BwE

Hocam sadece 540 ile başlayan numaraları seçebiliyoruz. Benim numaramın başı 541 idi. Teşekkürler. 

Toplam Hit: 726 Toplam Mesaj: 6
eski numarayı geri alma