Eski Okul Sitemin Admin Panelini Bulamıyorum
-
http://www.yunusemreeml.k12.tr/
bu sitenin admin panelini bulabilir miyiz arkadaşlar? bulursak nasıl yapacaz?
elimde sitenin scriptleri var.fakat admin panelinin yolunu değiştirmiş ipne adem hoca..(şifre falan elimde tek eksiğim admin panelinin yeri)
ftp den dalıyım dedim ama beceremedim :
eskisehir bilisim iletisim san tic a.s. 212.174.217.108 Windows 2000 Microsoft-IIS/5.0adamla hikayeme gelince :
1 sene hz + 3 sene lise + 1 sene teknik olmak üzere 5 senem lise de geçti. lise3 teyken bu adem denilen piç geldi bize okulun sitesini yaptırdı.(2 arkadaşız)gece gündüz ufacık bilgimizle site yapacaz çalıştık.bu süre içerisinde kıçımızın dibinden ayrılmıyordu.yalakalık üstüne yalakalık yapıyordu.gördüğünde falan selam veriyordu bize bi ayrıcalıklı davranıyordu.
piçin işini gördüğümüz sürece bizi seviyordu yani..
aradan bir yaz tatili geçti.okul başlangıcı oldu.benle işi bittiğinden görmemezlikten falan geliodu. bi gün geldi bana 1 yıl içinde yaptığı alışveriş fişlerini pc ye girmemi istedi(vergi iadesi midir nedir).dolu fiş vardı.yapmaya gözüm yemedi çünkü başka hocaların fişlerini de yazıyordum.hocam ben şu hocaların fişlerini yazıyorum diğer arkadaşlara götürseniz dedim.diğer arkadaşlarda yapmadı.
sınıfımız 8 kişi kaldı.birlikte çalıştığım arkadaş üni ye gitti ve bir gün bizi ziyarete geldi.serbest kıyafetle geldi diye herifi okula sokmadı.(adam mezun olmuş)
bi gün yengenizle gezerken beni fitil etti kızın gözü önünde küçük düşürücü sözlerde bulundu.en kötüsü ise saçlarım uzun olmasının
sebebiyle okulun son 1-1,5 ayında beni okula sokmadı.devamsızlıktan kalmamak için okula duvarlardan atlayarak giriyordum.kaldı ki okul öyle ıssız bi yerde değil millete rezil oluyordum.(öğrenci dediğin adam okul duvarlarını kaçmak için kullanır girmek için diil:) hatta bu adem ipnesi saçlar uzun diye karnemi bile vermemeye kalktı son gün.şuan bu web sitesinin güncelleştirmeleri falan tamamen bu o.ç. hocanın sorumluluğunda.siteye indexi yedirdiğimin ertesi günü okula gidicem
ve hocanın suratına pis pis bakıcam.zaten benim yaptığımı %100 anlar.ana avrat kayacam site de.olurda ben okula gittiğim de bana dalarsa alıcam altıma.
hiç değilse bir sebebim olsun...(sevdiğim hocalar var.5 sene mi onlarla geçirmişim.onların gözünde kötü olmak istemiyorum.hepsi bu piçin bana yaptıklarını bilior.o yüzden o dalarsa ve ben altıma alırsam kötü konuma geçen ben değil o olacak.okuldan diplomamı falan aldım yani benim için tehlike arz eden bişi yok.)anlayanlar bi el atsınlar :)
http://www.yunusemreeml.k12.tr/
-
pm yi kontrol et
-
aynı haltı bende yedim yardım ettim tuttum sistemini baştan kurdum simdi bana ayak yapıyo deli ediyo. ftp şifreleri falan vardı elimde salak değiştirmemiştirde ben şifreleri hatırlayamıyorum :D
-
Fatih_Jones bunu yazdı:
-----------------------------
pm yi kontrol et
-----------------------------büyüksün hoca çok teşekkür ederim :)
edit : a.q sonuçta bi okul sitesinin scriptleri ne kadar düzgün olabilir ki? editleyemiyorum :D
-
ben site resimlere baktım da; sen o demirleri nasıl aşıyo muşsun yaw helal olsun. gerçi öğrenci bu bi yeri sıkıştı mı çok rahat çözüm bulur.
-
azimle sıçan duvarı bile deler hoca :)