folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Eski Paralarım Paslanmıs :( Nasıl Eskı Halıne Getırcem

Eski Paralarım Paslanmıs :( Nasıl Eskı Halıne Getırcem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibrahim_c
    ibrahim_c's avatar
    Erkek

1 ton eski para vardı bende (tabiki 1 ton yok ama benım ıcın 1 tonluk değerde ) ama ankaradan tasınınca sanırım ıstanbulun neminden dolayı paslanmıs paralar ama sekıller duruyor bu reklamlarda falan gordugum hane parayı bı sıvıya batırıyor para duzelıyo falan ondan aldım bo ıse yaramadı acaba ne yapmam gerek

Yukarıda yazan medeni durum seceneklerinde neden DUL yok !!! ben belkı dulum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nothing
    nothing's avatar
    Erkek

ancak pasları kazıyabilirsin.neticede paslı para bir bileşik.ya da laboratuvarda demir ile oksijeni birbirinden ayırsın. o zaman da paranın şekli bozulur.

paralar o halde kalacak gibi gözüküyor.bence daha fazla paslanmadan elden çıkar.

tabii benimkiler tamamen doğaçlama bilgiler.daha bilgili birisinin tavsiyesini alırsan daha iyi olur.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

bi kapa koyup yada lavobaya atıp ustune por cozmu ne dokuyosun o pası soken dalgadan

tertemız eskısınden guzel olurlar ama ıstersen hafıften suyla karıstırıp dok pek yıpratmasın oranını ayarlarsın deneme yanılamyla ;)

duzeltme : kırec sokucu kullancaksın sımdı valıdeye sordum =) denenmıstır ıse yarıyor ;) ama oranına dıkkat bak ıyıce erıtmesın karısım yap suyla bıseyle

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek

bak arkadasım ben bir şirkette deterjan bölümünde çalışıyorum clink bank(silink benk) diye bir ürünvar paslı esyaların temizliyor süperbir madde heryerde bulursunu bunu

hatta denemek amacıyla maddenin yanında eski paslı para veriyorlar sen onla parlatırsın

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nothing
    nothing's avatar
    Erkek
    dikkat et, bu kimyasalların para üstündeki yazıları komple silme ihtimali de var.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiLGeN
    BiLGeN's avatar
    Erkek
    yha bi reklam vardı bi gevur abü paslı parayı koslaydı galba onun içine sok veriodu hop aynen yep yeni cillop gibi bozukluk ;P

Hoşgörü
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibrahim_c
    ibrahim_c's avatar
    Erkek
    sanırım slik beng i denimek lazım ama once sole yüz binde test edek pekı bu paralar gercekten para ediyormu yanı osmanlı paraları falan var 2-3 kg eskı arap paraları osmanlı paraları ismet ınonulu paralar faln

Yukarıda yazan medeni durum seceneklerinde neden DUL yok !!! ben belkı dulum
Toplam Hit: 1260 Toplam Mesaj: 7