Eski Sevgiliyle Cikmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Bundan 2 sene kadar once ilk kiz arkadasim olmustu.Kizinda ilk ciktigi ben olmustum.Sonra ben kizdan sıkılınca bundan ayrılmıstım.Kiz 3 ay kadar pesimden kosmustu.Kizi yalvartmistim ama geri donmemistim.Kizin ustunden bir suru kiz arkadasi gecti.Bu sene kizi gordum cok degismisti.Kizinda benden sonra bir suru ciktigi olmus.Cafe'de otururken bi baktim cafe'de karsimdaydi ilk basta selam vermedik sonra ayaga tavla almaya gittiginde goz goze geldik selam verdi bende verdim.Tavla oynamaya masasina cagirdi gitmedim arkadasin kavgali oldugu eski sevgiliside o masada diye arkadasima ayip olcakti gitseydim.Kiz giderken hoscakal felan dedi.Eve geldim kizin feysine baktim iliskisi var yaziyordu.Vay be dedim "keske hic birakmasaydim".Ama is isten gecmisti.3 gun sonra yani bugun cafede otururken onu hayal ediyordum bi baktim yaninda 2 tane daha kiz arkadasiyla arka capraz masaya oturdular.Birseyler tartistiktan sonra cafe'nin kapisina dogru kostu.2 tane erkek geldi seslerini duyamadigim icin hareketlerden birseyler cikartmaya baktim.Erkekler el kol yaparak masada oturan kizlara birseyler dediler galiba.Sonra bi baktim kiz yalniz kaldi cocuklar cekip gittiler.Sonra masadaki kizlarda cantalarini aldilar hesaplarini odeyip onun arkasindan gittiler.Eve geldim feys'te bi baktim iliskisi yok yaziyodu.Hemen yazmaya basladim.Sinirli gozukuyosun felan dedim.Dedi evet bugun oyleyim.Manita meselesi felanmi diye sordum evet ya dedi takma kafaya dedim ne takcam dedi. Sonra  msn'e gel dedi.Ekledim.Birkac espiri yaptim sonra ne oldu felan diye konuya girdim.Kiz konuyu degistirdi felan.3.kez sorunca kiz " senin canin sıkılıyor diye ben tekrar uzulemem " felan dedi.Sonra ne kiziyorsun abi felan diyerek muhabbeti yumusatmaya calistim.Sonra ikimizde sustuk.Bu kizdan hoslandim ben.Simdi ne yapabilirim?Bi fikri olan?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek

Üzgünüm abi ama bence bir şey yapamazsın.Senin yaşadığın olayın bir benzerini ben yaşadım.Kız 1 sene peşimden koşturdu.Sonra hoşlandım ama ne fayda..Bundan sonra yapman gereken fantezi olsun diye kızla çıkmamak hocam.Seviyorsan çık sevmiyorsan çıkma.Gönül eğlendirmeler sonra pahalıya patlıyor..

Pragmatism&Realism
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

gerçekten seviosan kesinlikle kacırma inan aradıgın oysa kaybedince cok koyar ama gönül eglendircm iki dürtterim bi kere sürterim diosan cıkma .

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Ya o kadar yil sonra gorunce bi garip oldum kizdan bir daha ayrilmam sevgimide yasatirim fakat kizin su andaki dusuncesi ne onu anlayabilmis degilim .

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek

Bana sorarsan çoktan ölmüştür sevgisi;ama yakınlarından filan bir öğrenmeyi dene bence.Denemekte zarar yoktur.

Pragmatism&Realism
Toplam Hit: 846 Toplam Mesaj: 5