folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Eski Ssd Ve Ramleri Değerlendirme

Eski Ssd Ve Ramleri Değerlendirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kisacArsi
    kisacArsi's avatar
    Erkek

Selamlar ;

Geçen ay fabrikamızda windows 7 leri 10 yaptık kioskların ram girişi tek olduğu için 20 tane ddr3 1333 2gb ram ve 32 gb ssd diskler elimizde boşa çıktı hurda olmasınlar istiyorum sizce nasıl değerlendirebilirim :)

Söylediklerinle değil yaptıklarınla yaşarsın.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_ilkay
    the_ilkay's avatar
    Erkek

satarak. ssdleri harici disk olarak kullanabilirim belki, fiyat ne düşünürsünüz?

Kimi zaman sevmektir dünya...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

eski bilgisayarı olan okul varsa hibe edilebilir.

hddli okul pcsine güzel gider o ssdler. bi de üstüne windows 10 ltsc falan kurarsın missss

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetdiyebiri
    mehmetdiyebiri's avatar
    Erkek
    kisacArsi bunu yazdı

Selamlar ;

Geçen ay fabrikamızda windows 7 leri 10 yaptık kioskların ram girişi tek olduğu için 20 tane ddr3 1333 2gb ram ve 32 gb ssd diskler elimizde boşa çıktı hurda olmasınlar istiyorum sizce nasıl değerlendirebilirim :)

Hocam bağış yapmak istersen, çalıştığım okula almak isterim. Core2duo 1gb makinalarla uğraşıyoruz.

PUHU Leather Goods - https://www.instagram.com/puhuleathergoods
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek
    mehmetdiyebiri bunu yazdı
    kisacArsi bunu yazdı

Selamlar ;

Hocam bağış yapmak istersen, çalıştığım okula almak isterim. Core2duo 1gb makinalarla uğraşıyoruz.

Milli Eğitim'in durumu gerçekten içler acısı. Benim hanım öğretmen grafik tasarımcı verilen bilgisayar 1. nesil i5 işlemciye, 4 GB DDR3 RAM'e ve 512 MB ekran kartına sahip olması. Maalesef, bu durum ülkemizdeki eğitim altyapısının genel bir sorunu.

AslanAmca tarafından 12/Tem/24 09:35 tarihinde düzenlenmiştir

ZalımMadam.10.07.24
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek

konudan bağımsız ssd'mi değiştirdim eski m2ssd'm boşa çıktı. İhtiyacı olup Beylikdüzü çevresinde oturan veya alabilecek murid varsa karşılıksız verebilirim, hiç bir sıkıntısı yok, james donkey 256 veya 512 olması lazım hatırlamıyorum şuan ^^ 

profesyonel kahveci?
Toplam Hit: 676 Toplam Mesaj: 6
ssd hdd ram