folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Eski Tarihli Vimeo Hesabı

Eski Tarihli Vimeo Hesabı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba. Vimeo.com için açılmış hesaba ihtiyaç var. Alıp kullanmadığınız eski tarihli bir hesap olması lazım. Elinde olan varsa bana ulaştırabilir mi? Teşekkürler.

Edit: 1 yıl öncesi bile açılmış olsa yeterli.

tarzan tarafından 26/May/24 21:56 tarihinde düzenlenmiştir

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

eski olunca ne kerameti oluyor benim hesap en az 13 yıllıkmış yani yüklediğim ilk video o zamandan kalma..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

Video yükleme limiti önemli olan. Premium alırken sanırım limitler değişiyor. Bir arkadaşa lazım oldu. @gvn666 bende var dedi. Arkadaşın iletişim nosunu verdim. Bakacaklar.

Edit: @yunusdogan hocam kullanmıyorsan bir işe yarasın diyorsan senide arkadaşla görüştüreyim.

tarzan tarafından 27/May/24 13:09 tarihinde düzenlenmiştir

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

Hocam baya bir videom var ya yoksa verirdim şubat 2010 da açmışım 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

@Delegado_Zero sağol hocam. Açıp unutulmuş, işe yaramayan hesap lazım, kullanılsada içeriği önemsiz olmalı. Elinde olan varsa diye bir up olsun.

tarzan tarafından 28/May/24 15:18 tarihinde düzenlenmiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

veririm ama 2 video var içerde, onları silmemeye yemin etmen lazım :D

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugen
    mugen's avatar
    Erkek

eğer ürün videoları yükleyip iframe ile başka yerde stream edecekseniz Vimeo güvenilmez, yüksek bandwith olarak gördüğü herhangibir hesabı kaç senelik olursa olsun askıya alıyor, bu konudaki en rahat çare, Oracle üstünden aylık cüzzi fiyatlı (arm) 4 cpu 24 gb ram 200 gb diskli bir makine alıp (özellikler abartı olabilir ama aslında bu makineyi bedava veriyorlar) içine docker ile minio koyup cdn ile video stream etmek.

mugen tarafından 28/May/24 16:43 tarihinde düzenlenmiştir

O mahiler ki derya içredir deryayı bilmezler.. .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

@yolbulucu hocam hesabın erişimi komple arkadaşta olması lazım. Videoları başka bir hesaba aktarırız sorun olmaz dersen vereyim arkadaşın telefonunu görüşün.

@mugen hocam sağolun, ben ilettim kendilerine.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugen
    mugen's avatar
    Erkek
    tarzan bunu yazdı

@yolbulucu hocam hesabın erişimi komple arkadaşta olması lazım. Videoları başka bir hesaba aktarırız sorun olmaz dersen vereyim arkadaşın telefonunu görüşün.

@mugen hocam sağolun, ben ilettim kendilerine.

Bahsettiğim konsept için yardım olursa elimden geleni yaparım hocam, oldukça basit ve ucuz çözüm

O mahiler ki derya içredir deryayı bilmezler.. .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

@mugen sağol hocam. Ben oracledan daha önce başka bir proje için ücretsiz kullanıma başvurdum fakat red geldi. Birde 200 GB yeterli gelmiyor. Sunucu kurulumu kurtarsa hallederiz sıkıntı yok ama bu şekilde istemelerinin nedenleri var. Geçici bir süre daha bu şekilde olmak zorunda. Yinede teşekkürler hocam.

Toplam Hit: 2096 Toplam Mesaj: 10
vimeo eski tarihli hesap