folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Eski Televizyonda Korsan Dvd Açamama Sorunu ???

Eski Televizyonda Korsan Dvd Açamama Sorunu ???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

Merahaba Müridler bizim evde eski bir televizyon var normal kullandığımız renkli yani o kadar da eski deil :) birde dvd player miz var fakat korsan dvd leri dvd açıyor fakat konuşma sesi yok ? uzun uğraşlardan sora sorunu aldım bir orjinal dvd aldım elime arkasına baktım ses lisanlarının olduğu yerde Dolby ıvır zıvır 5.1 dior işte bizim de televizyon 5.1 leri açamıyor galibaki 2.0 varsa onu seçtiğimizde sesler geliyor fakat bu olay sadece orjinallerde oluyor yani korsan-kopya dvd lerde sadece 5.1 oluyor bu yüzden dvd seyredemiyorum tam da harry potter 5 (zümrüdanka) almıştım seredicektim sinir oldm :@

bilgisayarımda dvd rom yok tekenoloji olarak biraz gerideyim :)) 

sizce bu tv sorunun bir çözümü olabilirmi ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

5+1 lerde bildiğim kadarıyla konuşma sesleri orta hoparlörden gelir. Tvnin hoparlörlerini yan hoparlör olarak görür ve müzikle çevre seslerini verir.

dvdnin ayarlarında olması lazım markası ne?

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabuCe
    kabuCe's avatar
    Erkek

DVD çaların ayarlarında, ses ayarları olması lazım.

Orada Downmix, 2.0 Stereo, Virtual Surround 2.0  seçeneklerinin benzeri varsa onları seç. 6 kanallı sesi 2 ye indirger. 

...Orada Olmayan Adam...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    O fİlmi salla hiç aksiyon yok berbat bence : )

!!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

an itibariyle yaptım aşşadaki dvd ciye sordum ses bölümünde ayarı var dedi ben de girdim ses bölümüne ne varsama hiç biri ve kapalı dedim :) dümdüz kalitesiz bi ses hiç deilse konuştuğunu anlıyosun yani :)

ayrıca film konusunda da çok üzüldüm gece 1 den 3 e kadar sahura kadar seyredicem ama filmi kimse beğenmemiş :((  halbuki başlarını gördüm biraz tuh emici geldi dudley mi ne onla harry i ruhunu emmeye çalışıodu ooo dedim güzeldir fakat kötü dio herkes :( nese teşekkürler sizede

----

aşşağıya bakınız bu yorumu görüp sorun hallolmuş deyip kapamayınız.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:
    -----------------------------

an itibariyle yaptım aşşadaki dvd ciye sordum ses bölümünde ayarı var dedi ben de girdim ses bölümüne ne varsama hiç biri ve kapalı dedim :) dümdüz kalitesiz bi ses hiç deilse konuştuğunu anlıyosun yani :)

ayrıca film konusunda da çok üzüldüm gece 1 den 3 e kadar sahura kadar seyredicem ama filmi kimse beğenmemiş :((  halbuki başlarını gördüm biraz tuh emici geldi dudley mi ne onla harry i ruhunu emmeye çalışıodu ooo dedim güzeldir fakat kötü dio herkes :( nese teşekkürler sizede

-----------------------------

aslında çok kötü değil. sadece biraz fazla kısa. tv dizisi havası uyandırabiliyor insanda. ama yönetmenlik olarak fena değildi...

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

bu lanet olası sorun yine başladı bütün kombinasyonları denedim ama çözemedim dvd playerın ayarlarından biri el atsın bilen anlayan varmı geçen sefer nasıl bulmuşum anlamadım :S

Dvd%20player%20ses%20sorunu

hangisini ne yapcam biri söylesin :D

Toplam Hit: 1456 Toplam Mesaj: 7