Eskiden 146 Vardı Şimdi Ne Var ?
-
Adsl bağlantımı ağustos ayında kapattırıcam bu sene son senem Öss ye hazırlanıcam o nedenle... eskinde 146 vardı ama sanırım kaldırılmış. arada bi evde internete girmek istediğimde yapabileceğim böyle birşey var mı ???
-
2000146 yada 2001146 olması lazım geçen sene kullanmıştım en son
-
2003146
-
nasıl yani? hala dial up bağlantı var mı?
-
superonline içn 2000146
ttnet içinde 2000145 gibi bişeydi.
-
benim adım maksimilyen jeun win hemptomi
tabiki dial-up hala var.Olmasaydı kövden nasıl gireceğdik nete 56 kbit neyin modemlen?
www.ttnet.net.tr den bak en iyisi.
-
4440145 gibi bişi görmüştüm bi yerlerde ama emin değilim
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------superonline içn 2000146
ttnet içinde 2000145 gibi bişeydi.
-----------------------------hayır 145 paketli giriş 146 paketsiz giriş
-
yalnız belirtmeyi unutmuşum adsl modemim var diğerinden yok.. bide bağlanırken kullanıcı adı kısmına istediğim bişeyi yazıp şifre kısmını boş bırakıp çevir numarasınada 2000146 gibi birşey yazıcam değil mi eskisi gibi ?
-
aradığım cevabı ttnet.net.tr de buldum sağolun
200 3 146 Abone Olmadan İnternet Bağlantısı
Türkiye’nin her yerinden, abone olmadan, anında, 56 Kbps’ye kadar olan Dial-up çevirmeli İnternet hızıyla İnternete bağlanabilirsiniz.
- Kullanımınız süresince sabit telefon hattınız meşgul olacak, veri alışverişini sağlayacaktır.
- Bağlı kaldığınız süreye ilişkin ücretlendirme, Türk Telekom tarafından telefon faturanıza yansıtılacaktır.
- Bilgisayarınızdaki Dial-up erişim sihirbazını kullanarak erişim ayarlarınızı 200 3 146 numarasına bağlantı yapabilecek şekilde düzenleyin.
- Bu seçenek ile bağlandığınızda kullanıcı adı ve şifre kullanımına gerek yoktur, bağlantının kurulmasıyla birlikte İnternette gezmeye başlayabilirsiniz.
- İnternet erişiminizi, İnternette gezmeyi bitirip web tarayıcınızı kapattıktan sonra ya da ev telefonunuzu kullanmak istediğinizde sonlandırmalısınız. Bağlantınızı sonlandırmayı unutmanız halinde, 2 saat veri alışverişinizin olmadığı sistem tarafından algılanır ve bağlantınız otomatik olarak sonlandırılır