Eskiden Oynadığım İki Oyun
-
1.sanırım 2004-2006 arasında oynamıştım(tahminimce daha eski bri oyun) oyunda gta sa oynayanalr bilir adamın arkasından yaklaşık bıcağı boğazına batırarak adamı sessizce yere bırakıyordu güzel bir silah kullanımı vardı bence(gta sa ve tabiki vice city e bin basar)oyunu hatırlayamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
2.bu oyun 2 boyutluydu bir adamımız vardı bıcak çok kullan ıyordu atlıyordu zıplıyordu karşısında (tahminice bir boss vardı )boss o derece büyüktü ki yandan bakarken sadece kafası görünüyordu bu oyunalrın isimderi nerelrdir mutlaka oynayan bşirileri vardır yardım edi,n lütfen
-
Duke nukem mi?
-
call of duty , hitman
-
"hitman 2 silent assassin" olabilir.
-
biri evet hitman ama diğeri dedikleriniz değil bir diğer ayrıntı vereyim (adamın çizmeleri vardı oyun 2d idibir erkek için fazla açık girinmişti saçlarıu uzun ve sakalları vardı)
-
kafam yerinde degil iyisi mi edit
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------
1.sanırım 2004-2006 arasında oynamıştım(tahminimce daha eski bri oyun) oyunda gta sa oynayanalr bilir adamın arkasından yaklaşık bıcağı boğazına batırarak adamı sessizce yere bırakıyordu güzel bir silah kullanımı vardı bence(gta sa ve tabiki vice city e bin basar)oyunu hatırlayamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
2.bu oyun 2 boyutluydu bir adamımız vardı bıcak çok kullan ıyordu atlıyordu zıplıyordu karşısında (tahminice bir boss vardı )boss o derece büyüktü ki yandan bakarken sadece kafası görünüyordu bu oyunalrın isimderi nerelrdir mutlaka oynayan bşirileri vardır yardım edi,n lütfen
-----------------------------1- hitmande bicak degil kablo ile bogazliyor
2- the ninja warriors geldi aklima

-
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------1- hitmande bicak degil kablo ile bogazliyor
2- the ninja warriors geldi aklima

1 zaten bulunmuştu ama 2 bu değil :)