folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Eskiden Oynadığım İki Oyun

Eskiden Oynadığım İki Oyun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

1.sanırım 2004-2006 arasında oynamıştım(tahminimce daha eski bri oyun) oyunda gta sa oynayanalr bilir adamın arkasından yaklaşık bıcağı boğazına batırarak adamı sessizce yere bırakıyordu güzel bir silah kullanımı vardı bence(gta sa ve tabiki vice city e bin basar)oyunu hatırlayamıyorum yardımcı olursanız sevinirim 

2.bu oyun 2 boyutluydu bir adamımız vardı bıcak çok kullan ıyordu atlıyordu zıplıyordu karşısında (tahminice bir boss vardı )boss o derece büyüktü ki  yandan bakarken sadece kafası görünüyordu bu oyunalrın isimderi nerelrdir mutlaka oynayan bşirileri vardır yardım edi,n lütfen

I am Jack's inflamed sense of rejection
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiKeyEy
    DiKeyEy's avatar
    Erkek

Duke nukem mi?

haklı öğüt egoyu öfkelendirir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

call of duty , hitman

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

"hitman 2 silent assassin" olabilir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

biri evet hitman ama diğeri dedikleriniz değil bir diğer ayrıntı vereyim (adamın çizmeleri vardı oyun 2d idibir erkek için fazla açık girinmişti saçlarıu uzun ve sakalları vardı)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    kafam yerinde degil iyisi mi edit
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

asiminnesli bunu yazdı:
    -----------------------------

1.sanırım 2004-2006 arasında oynamıştım(tahminimce daha eski bri oyun) oyunda gta sa oynayanalr bilir adamın arkasından yaklaşık bıcağı boğazına batırarak adamı sessizce yere bırakıyordu güzel bir silah kullanımı vardı bence(gta sa ve tabiki vice city e bin basar)oyunu hatırlayamıyorum yardımcı olursanız sevinirim 

2.bu oyun 2 boyutluydu bir adamımız vardı bıcak çok kullan ıyordu atlıyordu zıplıyordu karşısında (tahminice bir boss vardı )boss o derece büyüktü ki  yandan bakarken sadece kafası görünüyordu bu oyunalrın isimderi nerelrdir mutlaka oynayan bşirileri vardır yardım edi,n lütfen

1- hitmande bicak degil kablo ile bogazliyor

2- the ninja warriors geldi aklima 

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı:

asiminnesli bunu yazdı:

1- hitmande bicak degil kablo ile bogazliyor

2- the ninja warriors geldi aklima 

1 zaten bulunmuştu ama 2 bu değil :)

Toplam Hit: 1276 Toplam Mesaj: 8