Eskişehirde Kalan Muridler Yardim =/
-
murid arkadaşlar ben eskişehirde kalabilceğim bi öğrenci evi ariyorum kirayi ortak olup ödeyebiliriz
veya ucuz otel isimleri kalacak vb yerler:s
-
Hocam bende yakın zamanda eskişehirde eve çıkmayı düşünüorum sende düşünürsn ilersi için konuşabilirz.
Öğrenci evi değilde yenikent civarında vişnelikte günü birlik vs. kalabilceğin öğrenci yurtları var. Ucuz otelde var çok berbat kalabilceğin şale,atışkanda 55 milyondu en son kaldğmda şimdi kaç para bilmiorum.
-
hacım eskişehirde yaşıyorum bu şehrin bir internet sitesi var ev arkadaşı arayan öğrenciler ilan veriyor ( çeşit çeşit bütçeye göre istersende apart) kesin bulursun güvenilir site ben evimi bile oraya ilan veren arkadaşlar sayesinde buldum ilan verenlerin mail ve telefonları var ulaşırsın bizde yer olsa senide alalım derim ama malesef hacım... ;| http://www.eskisehir.net/seri/seriilan.asp?c=6
-
persian bunu yazdı:
-----------------------------Hocam bende yakın zamanda eskişehirde eve çıkmayı düşünüorum sende düşünürsn ilersi için konuşabilirz.
Öğrenci evi değilde yenikent civarında vişnelikte günü birlik vs. kalabilceğin öğrenci yurtları var. Ucuz otelde var çok berbat kalabilceğin şale,atışkanda 55 milyondu en son kaldğmda şimdi kaç para bilmiorum.
-----------------------------hocam emesni pmden at