Eskişehir‘Li Müridlerden Yardım
-
Selam arkadaşlar aranızda olmaktan mutluluk ve gurur duyorum 2 gündür hür Generalim arkadaşlar. Eskişeyirli arkadaşlarımıza sorum olacak arkadaşlar bana günlük 10 veya 15 Tl gecmeyecek konaklama yeri lazım yaklaşık 5 ay felan kalacağım uygun pansiyon veya yurt ola bilir . bu durum hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız beni bilgilendirirse sevinirim 2 kişiyiz.
-
Eskiseyir' li (Eskişehir :) arkadaşlar sana çok kızacaklar haberin olsun
-
eskişeyir nerenin ilçesi.. Yoksa EskişeHir mi hani plakasi 26 olan :)
-
hacı idare et özgürlük carptı birde 15 aydır askerim yan masada hatun varda aklım onda kaldı.. evet yardımlar gelsin abi
varya sizler bir acık buldunuzmu hemen marakaya alıyorsunuz cok seviyorum be abi bu ortamı :):):
-
WarHead bunu yazdı:
-----------------------------hacı idare et özgürlük carptı birde 15 aydır askerim yan masada hatun varda aklım onda kaldı.. evet yardımlar gelsin abi
varya sizler bir acık buldunuzmu hemen marakaya alıyorsunuz cok seviyorum be abi bu ortamı :):):
-----------------------------
Saka takılıyoruz sana alınma ha sakın.. Hosgeldin yeni hayatında basarılar.. Saka -
bak sırf eskişehirlileri hedef aldığın için yazıyorum haberin olsun , günde 10-15 tl ve 2 kişi , ayda 600 - 900 gibi bir para ederki git ev kirala derim , esk merkezde kiralar 400-500 civarı gayet düzgün apartman dairesi çok rahat bulursun . öğrenci değilsen yurtta kalamazsın muhtemelen pansiyon ise evden çok daha pahalıya gelir. 5 ay kalacaksan kendine yatak dolap fln basit eşyaları yine öğrenci piyasasından veya bitpazarından (sakarya cd girişindedir) bulabilirsin ki maliyeti tahminen 100-200 tl fln olur sana.
-
arkdaşlar bu Sivil Havacılık Yüksek Okulu felan varmış orada olursa kursa gelecem 5 aylına işkurdan onun için araştırıyorum. yardımlarınız için teşekürler..
-
WarHead bunu yazdı:
-----------------------------arkdaşlar bu Sivil Havacılık Yüksek Okulu felan varmış orada olursa kursa gelecem 5 aylına işkurdan onun için araştırıyorum. yardımlarınız için teşekürler..
-----------------------------
hocam Yunus emre kampüsünde misafirhane var bi konuş 15 TL idi günlüğü olmadı bi kaç otelle konuş 25 lira olan var geceliği pazarlık yap. haftasonu gelirsen yardımcı olurum elimden geldiği kadar.