folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Eskişehir‘Li Müridlerden Yardım

Eskişehir‘Li Müridlerden Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarHead
    WarHead's avatar
    Erkek

Selam arkadaşlar aranızda olmaktan mutluluk ve gurur duyorum 2 gündür hür Generalim arkadaşlar. Eskişeyirli arkadaşlarımıza sorum olacak arkadaşlar bana günlük 10 veya 15 Tl gecmeyecek konaklama yeri lazım yaklaşık 5 ay felan kalacağım uygun pansiyon veya yurt ola bilir . bu durum hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız beni bilgilendirirse sevinirim 2 kişiyiz.  

Emekli
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

Eskiseyir' li (Eskişehir :) arkadaşlar sana çok kızacaklar haberin olsun

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CuNdA
    CuNdA's avatar
    Erkek
    eskişeyir nerenin ilçesi.. Yoksa EskişeHir mi hani plakasi 26 olan :)

Hayaller Elbette Gerçekleşir. Büyük Bir İmparatorluk, Bir Çadırın İçinde Hayal Edilmemişmiydi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarHead
    WarHead's avatar
    Erkek

hacı idare et özgürlük carptı birde 15 aydır askerim yan masada hatun varda aklım onda kaldı.. evet yardımlar gelsin abi

varya sizler bir acık buldunuzmu hemen marakaya alıyorsunuz  cok seviyorum be abi bu ortamı :):):

Emekli
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CuNdA
    CuNdA's avatar
    Erkek
    WarHead bunu yazdı:
    -----------------------------

hacı idare et özgürlük carptı birde 15 aydır askerim yan masada hatun varda aklım onda kaldı.. evet yardımlar gelsin abi

varya sizler bir acık buldunuzmu hemen marakaya alıyorsunuz  cok seviyorum be abi bu ortamı :):):

Saka takılıyoruz sana alınma ha sakın.. Hosgeldin yeni hayatında basarılar.. Saka

Hayaller Elbette Gerçekleşir. Büyük Bir İmparatorluk, Bir Çadırın İçinde Hayal Edilmemişmiydi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

bak sırf eskişehirlileri hedef aldığın için yazıyorum haberin olsun , günde 10-15 tl ve 2 kişi , ayda 600 - 900  gibi bir para ederki git ev kirala derim , esk merkezde kiralar 400-500 civarı gayet düzgün apartman dairesi çok rahat bulursun .  öğrenci değilsen yurtta kalamazsın muhtemelen pansiyon ise evden çok daha pahalıya gelir. 5 ay kalacaksan kendine yatak dolap fln basit eşyaları yine öğrenci piyasasından veya bitpazarından (sakarya cd girişindedir) bulabilirsin ki maliyeti tahminen 100-200 tl fln olur sana. 

herşeyin bir şeyi vardır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarHead
    WarHead's avatar
    Erkek

arkdaşlar bu Sivil Havacılık Yüksek Okulu felan varmış orada olursa kursa gelecem 5 aylına işkurdan onun için araştırıyorum.  yardımlarınız için teşekürler..

Emekli
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    WarHead bunu yazdı:

arkdaşlar bu Sivil Havacılık Yüksek Okulu felan varmış orada olursa kursa gelecem 5 aylına işkurdan onun için araştırıyorum.  yardımlarınız için teşekürler..

hocam Yunus emre kampüsünde misafirhane var bi konuş 15 TL idi günlüğü olmadı bi kaç otelle konuş 25 lira olan var geceliği pazarlık yap. haftasonu gelirsen yardımcı olurum elimden geldiği kadar.

!!!!
Toplam Hit: 1022 Toplam Mesaj: 8