Eskişehirli Müridlerden Yardım
-
arkadaşlar yarın nasipse eskişehire gelicem 1 hafta falan kalmayı düşünüyorum akraba ziyaretine. Her ne kadar eskişehirli olsamda sadece izin ve tatil zamanları gelebildiğim eskişehirde vakit geçirebileceğim havuz falan varmı? ek olarak havuzu büyük olan hamam hangisiydi ?
-
odunpazarında hamam var havuz nerede vardı unuttum
-
Has ve vakif hamamlari var guzeldir haci zaten ordaki en iyi hamamlardir. Anadolu universitesinin karsinda arada normal havuz var oraya gitmedim ama gecerken gordum bildigim tek yer orasi.
-
TorNaVida bunu yazdı
Has ve vakif hamamlari var guzeldir haci zaten ordaki en iyi hamamlardir. Anadolu universitesinin karsinda arada normal havuz var oraya gitmedim ama gecerken gordum bildigim tek yer orasi.
tamam hoca eyvallah bende bağlardayım zaten muhtemelen tarif ettiğin havuza yakınım -
Acik ogretim binasinin tam karsinda hali sahanin solunda kaliyo yakin hoca gidersin.
Inceden bi tiyoda verim sana aksam 12 1 gibi 222 nin karsindaki kose basinda kizlar bekliyo hoca iceri girmek icin birileriyle akkinda bulunsun sikikirsan bi ugra :)
-
TorNaVida bunu yazdı
Acik ogretim binasinin tam karsinda hali sahanin solunda kaliyo yakin hoca gidersin.
Inceden bi tiyoda verim sana aksam 12 1 gibi 222 nin karsindaki kose basinda kizlar bekliyo hoca iceri girmek icin birileriyle akkinda bulunsun sikikirsan bi ugra :)
sen halden anlıyon kardeş sorcaktımda hadi ayıp olur sormıyım dedim ama sormadan cevabı aldım :D