folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Eskişehirli Müridlerden Yardım

Eskişehirli Müridlerden Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ari41
    ari41's avatar
    Homo

arkadaşlar yarın nasipse eskişehire gelicem 1 hafta falan kalmayı düşünüyorum akraba ziyaretine. Her ne kadar eskişehirli olsamda sadece izin ve tatil zamanları gelebildiğim eskişehirde vakit geçirebileceğim havuz falan varmı? ek olarak havuzu büyük olan hamam hangisiydi ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

odunpazarında hamam var havuz nerede vardı unuttum 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

Has ve vakif hamamlari var guzeldir haci zaten ordaki en iyi hamamlardir. Anadolu universitesinin karsinda arada normal havuz var oraya gitmedim ama gecerken gordum bildigim tek yer orasi.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ari41
    ari41's avatar
    Homo
    TorNaVida bunu yazdı

Has ve vakif hamamlari var guzeldir haci zaten ordaki en iyi hamamlardir. Anadolu universitesinin karsinda arada normal havuz var oraya gitmedim ama gecerken gordum bildigim tek yer orasi.

tamam hoca eyvallah bende bağlardayım zaten muhtemelen tarif ettiğin havuza yakınım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

Acik ogretim binasinin tam karsinda hali sahanin solunda kaliyo yakin hoca gidersin.

Inceden bi tiyoda verim sana aksam 12 1 gibi 222 nin karsindaki kose basinda kizlar bekliyo hoca iceri girmek icin birileriyle akkinda bulunsun sikikirsan bi ugra :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ari41
    ari41's avatar
    Homo
    TorNaVida bunu yazdı

Acik ogretim binasinin tam karsinda hali sahanin solunda kaliyo yakin hoca gidersin.

Inceden bi tiyoda verim sana aksam 12 1 gibi 222 nin karsindaki kose basinda kizlar bekliyo hoca iceri girmek icin birileriyle akkinda bulunsun sikikirsan bi ugra :)

sen halden anlıyon kardeş sorcaktımda hadi ayıp olur sormıyım dedim ama sormadan cevabı aldım :D

Toplam Hit: 624 Toplam Mesaj: 6