Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Torrent İstek
-
Tahribat içinde ve google de aradım fakat bulamadım maalesef , dizideniz sitesini söylemeyin lütfen sırf reklam kasmış torrent içeriği boş aq.
Not: Diziye yeni başlayacağım bazı yerlerde birkaç bölümün torrenti var ama dediğim gibi yeni başlayacağım için ilk bölümden itibaren lazım
-
www.turknova.net seed sayısı iyi olan bölümleri indirip, inmeyen bölümleri de farklı siteden (www.limitsizamca.org sitesinden megaco.nz linklerinden) indirebilirsiniz..
-
Konunu baltalamak gibi olmasın hocam.
Ama Deli Yürek'ten bu zamana kadar (öncesinde Aynalı Tahir filan vardı :)))) neyse konu o değil) televizyonda Türk yapımı ne saçma salak kabadayı-mafya özentisi diziler gördüm.
Üniversitede öğrenciyken (ilk 2-3 sezonunu bende izlemek zorunda kaldım) Kurtlar Vadisi'nin jenerik müziğini duyanın sigara yakışı değişiyordu.
Sonradan o dizi baya saçmalamış. Şu aralr uluslararası çalışıyorlar duyduğuma göre...
Yapımcılar baktı bu iş tutuyor, arada unutulan giden bir sürü böyle dizi yapıldı gitti.
Şu ara kısaltılmış haliyle EDHO (örgüt adı gibi amk) dizisine sarmışlar.
Geçen salı günü sevdiğim bir dostumla oturmuş semaverde çay içiyoruz. Mekan sahibi u koduğumun dizisini açtı.
Lan dizi 2 saat ama 1 saat 20 dakikası birbirlerine laf sokma, poz kesme ile geçiyor.
Nasıl izliyorsunuz böyle şeyleri yahu?
Not: iyi de sen ne izliyon amk televizyonda? diye soracak olan müritcanlara cevabımdır; Bomontimi açtım, koltuğa kuruldum, amirimi bekliyorum LA!