Esnaf Muafiyet Belgesi Ve Evden Satış
-
Esnaf muafiyet belgesi ile evde yapılan el emeği ürünlerin internetten satışına izin veriliyor ve yüzde 4 dışında herhangi bir kesinti yapılmıyor ve SGK vs sorumluluğu olmuyor tabi belirtilen sınırlar içinde kaldığı sürece.
Şimdi sorum şu biraz araştırdım n11 bu belge ile mağaza açmaya izin veriyor galiba ama trendyol Amazon tr Hepsiburada araştırdığımda öyle bir seçenek bulamadım
Bu konuda bilgisi olan bu belge ile iş yapan varsa bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak isterim
Ayrıca etys ve Amazonhandmade bu konularda uluslar arası olarak el emeği ürünlerin satışına olanak sağlıyor galiba ama buralarda iş yapanların tavsiyelerini dinlemejk isterim.
Bu evrakla satış yapabileceğim e-ticaret sistemleri hangileri var
Yardım ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim
Eşim için evden yaptığı şeyleri satabileceği mecralar arayışın daha çok tr içi dışı farketmez
chirkin01 tarafından 30/Eyl/25 16:48 tarihinde düzenlenmiştir -
Konu sahibinin izni ile bende kargo hakkında soru sormak istiyorum.
Etsy'de veya amazonda yurtdışına satış yaparken kargo ödemesi nasıl oluyor bilen var mı?
Ürünü kargo ücreti fiyatıyla satıp, kargo ücretini biz ödedikten sonra platform bize bu ücreti iade mi ediyor yoksa daha farklı durumlar mı var? -
Bildiğim kadarıyla zaten belirli bir satış yapana kadar vergiden muaf oluyorsun internet satışlarında.
Etsy'de mağaza açarsın vergi limitine takılacak kadar satış yaparsan o zaman belge işe yaramıyorsa bi vergi levhası alman gerekir.
trendyol el emeği göz nuru amazon hepsiburada trendyol esnaf muafiyet belgesi el emeği