Eşya Taşıma İle İlgili Bilgilendirme
-
arkadaşlar merhaba, şimdi bi yakınımın bir şirketi var ve açık kasa kamyonet tarzı araçları var. bunlar ile ankaradan nişanlımın evinden çeyizi vs eşyaları alıp antalyaya gelmek istiyorum. ehliyetim b sınıfı. şimdi beni polis durdurur ise benden src vs ister mi? yoksa kendi eşyamı taşıdığım için bir şey demez mi? bu konuda bilginiz var mı?
-
Free_Mans bunu yazdı
arkadaşlar merhaba, şimdi bi yakınımın bir şirketi var ve açık kasa kamyonet tarzı araçları var. bunlar ile ankaradan nişanlımın evinden çeyizi vs eşyaları alıp antalyaya gelmek istiyorum. ehliyetim b sınıfı. şimdi beni polis durdurur ise benden src vs ister mi? yoksa kendi eşyamı taşıdığım için bir şey demez mi? bu konuda bilginiz var mı?
kullandıgın araca ehliyetin uygun degilse cezayı yersin eşya filan sallamaz polis
-
Aracin ustunde sirket adi falan yaziyorsa sikinti olma ihtimali var gibi ama hic emin degilim.
-
Bu zamanda kimse ceza felan yazmaz rahat ol
-
arabaya 2 tane bayrak polis sorarsada duydukkki antalyada cemaatciler varmış bizde baskına gidiyoz de geç
-
ibrahimeren bunu yazdı
arabaya 2 tane bayrak polis sorarsada duydukkki antalyada cemaatciler varmış bizde baskına gidiyoz de geç
polis cemaatçi çıkarsa?
-
Free_Mans bunu yazdıibrahimeren bunu yazdı
polis cemaatçi çıkarsa?
bize komplo kurdular , kandırıldım dersin :)
-
ibrahimeren bunu yazdıFree_Mans bunu yazdıibrahimeren bunu yazdı
polis cemaatçi çıkarsa?
bize komplo kurdular , kandırıldım dersin :)
Sesli güldüm pazar pazar :)
-
Polis senin eşyan olduğunu nereden bilsin ? Belki eve girdin, eşyalarda çalıntı ? Polisler böyle şüpheli araçlardan dahada kıllanıyor.
-
K Belgeniz yoksa taşıyamazsınız kendi eşyanız dahi olsa.. SRC de tabiki gerekmekte.. Yolda kantara girmek zorundasın tonaj aşarsa oradan da ceza yersin.. Bu işler basit değil Hocam cezalar ağır haberin olsun..