folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Ethernet Çipsetin Cızlamş Olma İhtimali..

Ethernet Çipsetin Cızlamş Olma İhtimali..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Arkdaşlar şu an arkadaşın bilgisayarında bir problem var...

makina asus P5GC-MX

İnternete bağlanamıyor

aygıt yöneticisinden ve biostan baktım eternette anormal bir durum gözükmüyor

fakat airties modem ( yeni alındı) ototmatik IP al dediğimizde 0000 alıyor ... Airtiese sorduk eternet karrtı arızalıysa böyle yapar diyor..

Makinada iki XP yüklü.. İki ortamda da eternet üzereinden nete çıkamadım..

Moemde USB portu varmış şu an ordan bağlıyım...

Bir virüs ya da benzeri bir şeyin böyle bir sorun çıkarması ihtimali sizce nedir..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

usp den girip ethernetten girmiyorsa kartta veya kabloda yada modemin çıkış yerinde sorun vardır.

en son bağlantıyla ilgili bişe yaptınmı yoksa birdenmi oldu olay ona görede değişebilir sorun

imzayı bıraktım basıyorum artık
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Yok arkadaş pazar girdim pazartesi geldim bir türlü internete giremedim diyor.. O da modemi biraz eskiceydi.. e-con diye o arızalandı diye bu airtiesi almış dün akşam.. Sabah beni çağırdı ki kur diye... Modem ve kablo yeni.. Ama eternet üzerinden bağlantı kurulamıyor yani.. Sonuçta aeternet şalışmıyır da  yazılımsal mı donanımsal mı.. bir eternet kartı alsak 60-70 bayılırız herhalde...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

modemi başka bir bilgisayarda dene bakalım ethernetten giriyormu.. eğerki bağlanırsa yeni bi kart alırısn.

imzayı bıraktım basıyorum artık
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Yok abi iki modem de arızalı olacak değil ya..

Toplam Hit: 786 Toplam Mesaj: 5